Гарнитура и глава???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Гарнитура и глава???
Колеги BMW то е 320D 2.0 136 коня... Преди около 3 месеца светна лампата за антифриза и му долях и изгасна... Но след известно карана пак светна и се установи, че се губи антифриза... Почна все повече и повече и накрая се стигна дотам че за 2-3 часа каране отиваха по 2 литра вода... Губеше се парното щом намалееше нивото, но температура не ми е дигало... До онзи ден, в който двигатела промени звука и почна да трака...
Карахме го с баща ми в Маргела и там го гледаха и според тях гарнитура и глава... Там му наляха вода в системата и гледаха за течове- НЯМА... Гледаха и на ФОРС при ауспуха- НЕ хвърля вода, но .... Маслото е чисто ( не е на боза ) и държи едно ниво... Надува охладителната система- като отвора казанчето илиза яко въздух... Почна трудно да пали и да гасне- АЗ НЕ ГО КАРАМ ТАКА ДЕ... Според вас какво е ?? Гарнитура си е нали ?? КОлко струва нова гарнитура и глава ако е покривена??? Препоръчайте ми добър майстор, който работи на народни цени?? И най-малкото какво може да стане ако го карам така??

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Гарнитурата ти струва около 180 лева оригинал и около 250 лева за работа. Иначе нова глава струва 4000 лева в Дару, но това е краен вариант. В тея 250 лева за работа влиза и шлайф на главата и проверка с вакуум за пукнатини. Втора употреба глава нямам представа колко стува, но пак казвам това е краен вариант.
- ronnin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D , 2002г.
глава
Имах подобен проблем като твоя и мога да кажа на 100% ,че е глава , моята беше спукана на 6 места , нито пушеше нито хвърляше ... Гарнитура неможе да е ,защото на нашите коли са метални , а и от ходенето ми по майстори разбрах че главата е слабо място !
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Re: глава
ronnin написа:Имах подобен проблем като твоя и мога да кажа на 100% ,че е глава , моята беше спукана на 6 места , нито пушеше нито хвърляше ... Гарнитура неможе да е ,защото на нашите коли са метални , а и от ходенето ми по майстори разбрах че главата е слабо място !
.. слабо място е силно казано. Скоро си говорих относно това с майстор и каза че за да се спука глава трябва да е прегрявана доста пъти преди това... въпроса е преди да е купиш какво е ставало с тази кола

4 мнения
• Страница 1 от 1