Проблем с воден радиатор.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с воден радиатор.

Мнение от tropic » 07 Апр 2009, 8:13

Значи проблема е следния моя радиатор беше спукан порачах нов На Behr уж оргинален бил като доиде и го сложихме всичко беше точно но отдолу кадето са пропките са различни има два изхода единия кадето е отдолу го запушва пропката а другия е отзад той за какво е.На стария радиатор ги има сащите два изхода ама на него пропката му е без резба и е по далга и запушва радиатора преди страничния изход и въпроса ми е следния може ли някой да ми каже за какво ми е този допалнителен изход и от каде мога да си намера по далга пропка отдолу.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_TO » 07 Апр 2009, 9:49

Колега аз се сблъсках със същия проблем - страничния отвор не се ползва, не знам за какво е - проблема наистина е в дължината на пропките - моя съвет е ако не можеш да върнеш радиатора - смени им пропките !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: купета

Мнение от vassil_bk » 07 Апр 2009, 10:45

Това е за охлаждането на скоростите за кола с автоматична скоростна кутия. Трябва да се запуши централния отвор в основата, преди тези страничните отвори, от дългото рамо на пробката, за да не изтича от там охладителната течност (при коли с ръчна скоростна кутия).

Погледнете ми поста от тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1&start=30

Там има информация за радиатора на Behr, който е за Е46 автоматични/ръчни скорости. Можеш ли да погледнеш серийния номер на радиатора, който са ти дали?
Последна промяна vassil_bk на 07 Апр 2009, 14:07, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 07 Апр 2009, 13:36

На мене там ми влиза дивозъора :D

Назад към E46