Блокирал ЦД чейнджър

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Блокирал ЦД чейнджър

Мнение от alexsch » 05 Апр 2009, 14:42

Та проблема е следния-
рових отзад при цд чейнджъра на изключен акумулатор. като сглобих отново всичко и пуснах тока, цд-то не ще да си поздае касетката. опитах се да извадя касетата на чейнджъра- нищо! не ще да излезе. чува се че се мести механиката вътре, ама не ще да излезе!
откачах и закачах акумулатора чаках докато е откачен. гледах отзад дали всички кабели са включени добре- добре са....и не ще! някой да знае какво е това?!?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d, 330xd
Мечтае да кара: M4

Мнение от ThE BeAsT » 05 Апр 2009, 16:28

1:1 с моя проблем имаш ... можеше просто да се добавиш в моята тема има си и търсачка, никой няма да може да ти помогне, сега времето е хубаво, махаш си корите и го разглобяваш и чистиш, само това разбрах..... не съм го правил още, ако го оправиш сподели какъв е проблема и какво е решението му. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
Моя въпрос в темата стигна до там... в какъв сервиз да се иде по този случай, ако не ти се занимава сам. Няма отговор за сега. Аз си взех мп3, но все пак искам да го оправя.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 05 Апр 2009, 20:05

Проблемът решен! беше заклинил 3-ти диск. с дръжката на отверката почуках относитлно леко по касетката докато бях натиснал бутона за вадене и взе че излезе!
благодаря на всички откликнали колеги!
после взилиза и излиза като на младо! засега но проблемо!

Назад към E46