Сваляне на волан!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Сваляне на волан!
Колеги закъсал съм го, не мога да открия скапаните болтчета еврейска звезда, които се свалят първо. 3 часа съм буркал и ровил с какви ли не размери(ТИС казва, че е torx 30, ама бая дебела ми изглежда), но не и не, вече ме е страх да не скъсам някой кабел вътре.
Волана е този и вече си мисля, че са други болтове, или е на щипки някакви или и аз не знам вече.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AS71&mospid=47635&btnr=32_1198&hg=32&fg=35
Моля, ако някой е разглобявал такъв да каже да не би да са други винтовете и под какъв ъгъл и на каква дълбочина да ги търся.
Не съм вярвал, че софтуерното отключване ще ми е по-лесно от монтажа
Волана е този и вече си мисля, че са други болтове, или е на щипки някакви или и аз не знам вече.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AS71&mospid=47635&btnr=32_1198&hg=32&fg=35
Моля, ако някой е разглобявал такъв да каже да не би да са други винтовете и под какъв ъгъл и на каква дълбочина да ги търся.
Не съм вярвал, че софтуерното отключване ще ми е по-лесно от монтажа

http://www.jdmotorwerkes.com/BMW%20Retr ... 3543en.pdf
тука е обяснено сравнително добре как се сваля колега + вси4ко за инсталир . му
>Това намерих доно ти помогне , но да знае6 4е има и едни скобки отзад дето по трудно излизат.Успех
тука е обяснено сравнително добре как се сваля колега + вси4ко за инсталир . му
>Това намерих доно ти помогне , но да знае6 4е има и едни скобки отзад дето по трудно излизат.Успех

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
незнам как по точно дати обясня,дано да разбереш.отзад на горните два лъчапосредата им горе доло, има едни елипсовидни белегчета в тях се втарва средно широка права отверка и с нея се нарискат едни щифтове.първо от ляво после и от дясно и той се откопчава.дано да ме разбереш,лесное.успех 

Последна промяна gido на 30 Мар 2009, 23:12, променена общо 1 път
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
След като свалиш бег-а с тричотка с дълго рамо и приятел който да държи волана ще развиеш болта, който захваща самия волан....но не го развивай до край, защото в повечето случай по резбата и по металната планка на волана има...лепило!!
Болта се оставя почти развит, но все още не се маха, защото с последователни дърпания от лявата и дясната страна ще разлепиш и самия волан...който ще те перне жестоко в лицето ако си махнал болта.

Болта се оставя почти развит, но все още не се маха, защото с последователни дърпания от лявата и дясната страна ще разлепиш и самия волан...който ще те перне жестоко в лицето ако си махнал болта.

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
jomby написа:Готовооо, разгеле имам борд. Отново благодаря Гидо, точно както каза беше с едни пружини дето се бутат.
Най после ти дойде лостчето, явно не се е било загубило
9 мнения
• Страница 1 от 1