трудно пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
трудно пали
Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: трудно пали
timito написа:Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема
Направи си една диагностика! Може да е подгряващи свещи или релето на погряващите свещи. Даже съм пускал такава тема точно преди няколко дена. Но при тебе може и да не е това проблема но провери. Щом пали трудно като е студено

milennyc написа:timito написа:Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема
Направи си една диагностика! Може да е подгряващи свещи или релето на погряващите свещи. Даже съм пускал такава тема точно преди няколко дена. Но при тебе може и да не е това проблема но провери. Щом пали трудно като е студено
Ами не мисля че ще да има ефект защото см ходил вече три пъти и не могат да ми кажат от каде идва проблема, защото когато е загряла си пали добре
- milennyc
-
-
timito написа:milennyc написа:timito написа:Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема
Ами не мисля че ще да има ефект защото см ходил вече три пъти и не могат да ми кажат от каде идва проблема, защото когато е загряла си пали добре
Точно де подгряващи свещи

- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
- milennyc
-
-
timito написа:Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема

milennyc написа:timito написа:Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема
Тя колата трябва да е студена за да може да покаже нещо иначе няма да покаже никаква грещка и това ще да са пари дадени на вятъра.
- milennyc
-
-
timito написа:milennyc написа:timito написа:Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема
Тя колата трябва да е студена за да може да покаже нещо иначе няма да покаже никаква грещка и това ще да са пари дадени на вятъра.
Грешиш колега, показва си. Тя грешката ако я вдигне тя си се записва и си седи докато не я изтриеш

Ето тези грешки дава
Прочети тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 970ed364ae
milennyc написа:timito написа:milennyc написа:timito написа:Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема
Грешиш колега, показва си. Тя грешката ако я вдигне тя си се записва и си седи докато не я изтриеш?!
Ето тези грешки дава
Ами не знам какво да добавя явно хората който ми са пражили диагностика не са много в час. Чесно казано аз преди коледа смених свещите защото 3 си бяха отищ ли и след смяната колата си палеше по същият начин може би проблеме е някаде другаде но все още не знам каде.
milennyc написа:timito написа:milennyc написа:timito написа:Значи имам един проблемпри моята кола сутрин когато е студено много трудно пали, като се има в предвид че съм сменил свещите , маркучите за обратната нафта и акумолаторът си е хубав. Ако някой е имал същият проблем ще се раджам да ми каже от какво е проблема
Грешиш колега, показва си. Тя грешката ако я вдигне тя си се записва и си седи докато не я изтриеш?!
Ето тези грешки дава
Ами не знам какво да добавя явно хората който ми са пражили диагностика не са много в час. Чесно казано аз преди коледа смених свещите защото 3 си бяха отищ ли и след смяната колата си палеше по същият начин може би проблеме е някаде другаде но все още не знам къде.
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- milennyc
-
-
тони6600 написа:А някой от Вас, може ли да ми каже къде се намира релето на подгревните свещи?
Да до ЕКУ-то
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=15
За номер 2 ли говорим на скицата или бъркам нещо?
- milennyc
-
-
тони6600 написа:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AS71&mospid=47635&btnr=12_1166&hg=12&fg=15
не бъркаш
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3