320д би-турбо?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
320д би-турбо?
колеги много съм мераклия да направя би-турбо на мойта кола , не искам чипове , поуър боксове и такива неща . Има ли някой който знае как и при кой може да се направи това нещо и горе долу като пари какво ще ми излезе ? И дали след това ремонтите ще са си с обичайните цени или ще дойде малко дебеличко ?
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Re: 320д би-турбо?
insignia написа:колеги много съм мераклия да направя би-турбо на мойта кола , не искам чипове , поуър боксове и такива неща . Има ли някой който знае как и при кой може да се направи това нещо и горе долу като пари какво ще ми излезе ? И дали след това ремонтите ще са си с обичайните цени или ще дойде малко дебеличко ?
хех , ем би-т ,ем да не харчи, ем евтини ремонти

Начина е един, идеята е чудесна - присаждане на М57Н2 . Пуснал съм една такава тема преди известно време , даже имам малката турбина и някой други чарколяци ...
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
слагаш най-лесно 3.0Д М57 (който и да е от тях) , продаваш твоя М47 и това е най-тънката и изгодна схема
За другото ще трябват доста опити и настройки, при М57 поне има готово управление на 2те турбини ...

За другото ще трябват доста опити и настройки, при М57 поне има готово управление на 2те турбини ...
10 мнения
• Страница 1 от 1