Съвет за покупка на е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Съвет за покупка на е46
Здравейте,имам няколко въпроса преди покупка на е46.Мисля да си взема една през април до края на лятото,като не искам да вкарвам много пари още в началото и евентуално за зимата или догодина ще си взема някоя по-нова.Коя бихте ми препоръчали като ще я ползвам главно от вкъщи до работата (приблизително към 15 км дневно).Четох и другите теми подобни на моята и съм се спял засега на 318i 98г.
.Гледам в моболе.бг 318i за по 8-9к -как мислите има ли шанс да попанеш на качествена кола сред тях ?
Също така преди да я купя колко пари трябва да си оставя за евентуални разходи през тези 5-6 месеца за нея ?

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
за 6 месеца ... купувай нещо което да продадеш лесно тогава, тука Ванга я няма, ако попаднеш на качествено (за 8000 такова няма... над 10000) може и да не я обслужиш даже и само бензина да си платиш за това време ... иначе .... за да й вземеш пари след 6 месеца ... ако е барака за 8000 (не че не може да си късметлия ама ако си такъв ела ми попълни 1 фиш 6/49
)може и още 3000 да хвърлиш по нея .... всичко е късмет .... и не разбирам все пак за какво ти е кола за 6 месеца ... вземи си нещо за 2-3000 тогава ... ти си знаеш и си си преценил де

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Gruber написа:Добре де,все марка да е. Говорим за автомобили вече по на над 10 години.
Защо да не може да се намерят свестни броики за тези цени ? А и нали е криза,нещата не са както преди...
Колега объркал си раздела

6 мнения
• Страница 1 от 1