от две ел.стакла към четири ел.стакла

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

от две ел.стакла към четири ел.стакла

Мнение от gido » 17 Мар 2009, 15:59

колег аз съм с две ел.стакла и изкам да си сложа четири ел.освен копчета и машинки какво друго трябва ,и ваобще дасе захващам ли

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 17 Мар 2009, 16:11

е що да не се захващаш?!нищо сложно,познат си беше намерил машинки и беше направил ел.стъкла на един форд ескорт 90 модел :) като имаш мерак....аз по принцип задните стъкла рядко ги отварям,ако решиш да си ги правиш като оригиналните ще ти трябва и за отпред копчета и там пластмасата около скоростният лост,стават повече дреболии,иначе можеш да сложиш само отзад копчета и машинка и готово,ще скриеш дупката от ръчката...абе играчка пък колко ще ги ползваш само ти си знаеш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 17 Мар 2009, 16:33

значи аз имам всички копчета и пластмаски,машинки,само незнам с токовете как стои въпроса,модули ли там квотое.някои акого е правил да сподели

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanio_bmw » 17 Мар 2009, 18:31

колега не е толкова лесно колкото ти казват,според мен .За6тото ти трябват и реле , и контрол за спускането, а за отпреде до скоросния лост то само пласмасата струва маика си и ба6та си + коп4ето за блокирането на задните прозорци .не знам дали си заслужава.Ако го прави6 слаги само ма6инки на задните врати и толкова без контрол от преде.Ама аз ти казвам да не си дава6 парите за глупости , нали има6 климатроник за какав дявол 6и отваря6 задните стакла да сабира6 само прахуляк ли? за тея пари си купи6 не6то друго и си разкраси6 Бимата.Ре6аваи колега !!!!! :winky:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 17 Мар 2009, 18:44

ето тук има малко писано
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... A%EA%EB%E0
Изображение

Назад към E46