проблеми с турбото Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
проблеми с турбото Е46
Здравейте колеги! Преди два дни смених турбото на колата но тя продължава да пуши при работа та място.Майстора ми обясни,че още няколко дни ще продължава да припушва докато се продуха катализатора. Някой може ли да каже колко време ще продължава това защото започвам да си мисля че съм сменил турбото напразно
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
plamen_hh написа:Поглеждал ли си дали са си в гърнетата аз имам чуството че някой ти ги е изкарал защото аз като ги изкарах мойте и сутрин като я запаля и я оставя на тихи обороти парата отзаде е леко синкава а като си имах катализатори беше си бяла
При мен като е студена пак си е леко синкаво, лютиво но Катализаторите са си налице. Имам самнения че е дебитомера. А сега нали сам голям ДИагностик

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
kasabov написа:щом мирише на нафта - сигурно не е масло, значи не е турбо. Не е и катализатор, той не прави чудеса. Ктализатора само прменя 2-3 газа от токсични в нетоксични: NO в NO2 i CО в СО2. Тези газове така или иначе нямат мирис. Според мен може да видиш дюзите ти как са като за начало.
Как се проверяват дюзите? А и този пушек е само при студения старт и трае до 1 мин. После няма следа от пушек и мириз..... Всичко е ОК. Разхода си е нормален
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4