Виене отпред, лагер ??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Виене отпред, лагер ??
Пичове, от около седмица - две на 328-цата при движение нещо непрекъснато и вие отпред, един глух цхум, който зависи от оборотите. В началото мислех че е ДВГ но след това зацепихме, че шума го няма при празен ход
. Та майстора май вика че е лагер преден. Някакви съвети за марка и цена, както и място откъдето да се купи? Лаер-главина ли се води и цялото ли се сменя? Данке филе!

едвайсеиено
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Виене отпред, лагер ??
E-24 написа:Пичове, от около седмица - две на 328-цата при движение нещо непрекъснато и вие отпред, един глух цхум, който зависи от оборотите. В началото мислех че е ДВГ но след това зацепихме, че шума го няма при празен ход. Та майстора май вика че е лагер преден. Някакви съвети за марка и цена, както и място откъдето да се купи? Лаер-главина ли се води и цялото ли се сменя? Данке филе!
Има два варианта:
1. Лагер на главина
2. гумата да не е износена равномерно и да причинява виене (имах същото оплакване, но се оказа точно това, като смених летните гуми съз зимните и виенето изчезна)
За съжаление, ако виенето е отпред... и се окаже лагер, се сменя цялата главина. Само на задните колелета може да се смени само лагера.
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
И аз имах такъв проблем до преди 5 дни виеше та направо полудевах неми се качваше в нея...и един "майстор" каде уш много разбирал от БМВ ми казва лагер ляв ..хубао купих го 326лв от Дару... обаче шумът си е сащия и тапака ми вика значи е десен и аз нали сам по тъп от него купувам десен и пак сащия шум...и викам кво става бе майсторе и той седи и малчи тапака и нему платих и си тръгнах и утивам да си сложа аз летните гуми и шумът изчезна само се набутах с 650лв... по хубаво да бех купил ментета по 180лв да неме е яд ... повев4е при такива гаражни майстори никога...
Само разбирачи в тоя форум...80% Инжинери на BMW
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
200 лв ФАГ комплект с главина, безплатна смяна при едни електри4ари от Овча купел. Лагера беше сдал багажа и беше пове4е от наложително да го сменя. Сега виенето из4езна! но! запо4нах да 4увам едно равномерно тупкане, този път отзад ляво
и ще се побъркам хе хе. Майстора и вика 4е ня може да е друго освен лагер на задно ляво, добрата новина била 4е е само лагер без главина та трябвало да е доста по-евтино. Сега го 4акам да се разтупа съвсем за да съм сигурен 4е не са гуми
и ще пиша. Аз също сложих едни втора употреба зимки, сето ми скъсаха нервите ама засега май си заспаха и шума си е от лагер. Некой има ли представа дали може да има друга при4ина освен нормалното износване на една 328-ца карана от монаси
хе хе? 4е ме хваща параноята и търся стари удари и секви такива. Мерси за инфото на вси4ки, мом4ета.

7 мнения
• Страница 1 от 1