Въпрос относно автопилота на е46 ръчни скорости.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- TODOROVI25
- Потребител
-
Въпрос относно автопилота на е46 ръчни скорости.
Моля кажете как действа тази екстра на ръчни скорости.Имал съм автоматик и минимума е 60 километра.На ръчката нещо не е така.
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Праскаш да речем на 5-та цькаш копчето , включва се , след това другото с километража на него и пускаш педала 

stilko написа:От 30км/ч нагоре работи.

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход

от 30 км/ч нагоре запо4ва да работи независимо на коя скорост си(само за 1 -ва не знам, ама то там не ти трябва)Вклю4ва6 го светва ти един зелен 4асовник на таблото,после потварждава6 с др коп4е,и цъкаш или с + или - един пат и е готово.Може да подава6 гас да изпреварва6 и като пусне6 педала пак се връ6та на зададената преди това скорост.Само 4рез спира4ката се деактивира и 4рез коп4ето I/0 естествено.Това е ! А може и да си променя6 скороста 4рез + и - от волана с разли4ни скорости.(примерно с едно натискане на + да се вдига не са 3 , а със 6 км/ч скороста.и да се на малява по съ6тия на4ин). Това се прави от радиото там има настроика Speed vol.от 3 до 6 маи беше.Избира6 я и тя деиства по съ6тия на4ин и за звука на радиото при натискане на др коп4ето от мулти волана.Дано сам ти помогнал колега 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Vanio_bmw написа:(примерно с едно натискане на + да се вдига не са 3 , а със 6 км/ч скороста.и да се на малява по съ6тия на4ин). Това се прави от радиото там има настроика Speed vol.от 3 до 6 маи беше.Избира6 я и тя деиства по съ6тия на4ин и за звука на радиото при натискане на др коп4ето от мулти волана.Дано сам ти помогнал колега
0_o Ти ме заби в земята. Какво радио, бе човек? А ако му е сменяно оригиналното какво, не може да си я променя ли? Това са глупости и темпомата няма нищо общо с радиото.
Стъпката на скоростта е 1км/ч, пише си го дори в официалното упътване към колата.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
[quote="Archangel"
0_o Ти ме заби в земята. Какво радио, бе човек? А ако му е сменяно оригиналното какво, не може да си я променя ли? Това са глупости и темпомата няма нищо общо с радиото.
Стъпката на скоростта е 1км/ч, пише си го дори в официалното упътване към колата.[/quote] и аз така си мисля
няма логика това от касетофона да сменяш темпомата.още малко и ще цъкам плафона и колата ще ускорява

Стъпката на скоростта е 1км/ч, пише си го дори в официалното упътване към колата.[/quote] и аз така си мисля

Vanio_bmw написа:.... А може и да си променя6 скороста 4рез + и - от волана с разли4ни скорости.(примерно с едно натискане на + да се вдига не са 3 , а със 6 км/ч скороста.и да се на малява по съ6тия на4ин). Това се прави от радиото там има настроика Speed vol.от 3 до 6 маи беше.Избира6 я и тя деиства по съ6тия на4ин и за звука на радиото при натискане на др коп4ето от мулти волана.Дано сам ти помогнал колега
Колегата се е объркал.... значи радиото има Speed Vol функция, която може да се настройва, но тя няма нищо общо с + и - на темпомата. Както архангела написа + и - на темпомата променят скоростта с 1км/ч.
Отделно Speed Vol служи за активно регулиране на силата на звука на радито според скоростта на движение. т.е. в зависимост от това колко бързо караш радиото свири с различна сила на звука. Промяната в стойностите на тази функция води до промяна в чувствителността на радиото към скоростта... т.е. ако тази функция на радиото ти е на 6 примерно радиото ще се усилва повече при увеличаване на скоростта отколкото ако стойността беше 3.
И мен ме "ужили" колега от форума:
среден разход

11 мнения
• Страница 1 от 1