Радост и мъка

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с удоволствие
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: G30 520 xDrive 2017

Радост и мъка

Мнение от g_mihalev » 11 Мар 2009, 16:25

Здравейте колеги, искаше ми се това да е темата където ще се похваля за придобивката е46 320i 150 hp 1999. По-Хубави снимки ще кача като я измия , че нещо се поразвали пак времето(в галерията са снимките). Това което разваля цялата история с придобивката е че преди седмица ми изпуши управлението на перката, а ново се оказа че струва майка си и баща си :( . До колкото четох из форумите се оказа, че това май си е болка на е46. За сега съм в процес на търсене на втора уптотреба, а ако не успея да намеря ще трябва да се разделя със 700 лв , които можеха да бъдат похарчени за други неща по колата.
Тъй като от скоро я имам колата и не съм много наясно, някой има ли идея от какво може да е предизвикано това - някакъв вид претоварване , проблем с напрежението,... ?

Иначе на страна от проблема , колата е страхотна, карам я вече близо месец и минах над 2000 километра, няма такова возене, стабилност на пътя и мощност събрани в едно :)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Мар 2009, 17:34

Честито колега, това е колата... :yes: Много безаварийни километри удоволствие ти желая... ;) За перката - чак слабост не е - дошло й е времето - изгоряла е... Моя съвет е да вземеш нова, такива ел.части 2-ра ръка - може след месец да се окаже че си дал 300лв на вятъра и пак да дадеш 700 след това... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с удоволствие
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: G30 520 xDrive 2017

Мнение от g_mihalev » 11 Мар 2009, 18:15

Мерси колега. Случайно да знаеш има ли някаква гаранция новата перка и ако да колко време е ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 11 Мар 2009, 18:43

Здрасти колега!Много безаварийни километри ти желая!
Относно проблема ти с перката има и по евтин вариант от оригиналната.Става въпрос за 450-500лв. ,ако не се лъжа и пак си има гаранция.Аз търсих за мойта,но колегите от третия свят произвеждат само за бензинови автомобилиа,а аз съм с печка.Няколко мои познати си сложиха такива перки и нямат проблеми ;)
Ако те интересува пиши ми едно л.с.
от свинята лебед не става...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Мар 2009, 18:48

g_mihalev написа:Мерси колега. Случайно да знаеш има ли някаква гаранция новата перка и ако да колко време е ?

По принцип гаранция се дава от официален сервиз, и то ако си купиш от тях и те ти я сложат - примерно Дару или Камор. Но те толкова ще ти вземат, че ще си кажеш "е.ем ти и гаранцията"... ;) Т.е. няма гаранция, но не се притеснявай - тя не е от топено сирене - това че за 9-10г е сдала багажа - нормално е... ;) Сменяй я и не я мисли повече...

Назад към E46