Опушен преден мигач купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
Опушен преден мигач купе
Колеги, с молба да ме ориентирате в избора на въпросните за купе, опушени, до колкото намирам виждам че се предлагат Depo и InPro някой който е монтирал да сподели впечетления, не бих искал да виждам конденз зад стъклото, други дефкти! Мерси предварително!
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
И аз се интересувам от същото, но видях как стои Депото, определено не ми хареса, оплътнителя е доста по дебел от оригиналния и просто виждаш как стърчи от горната част, на Ин Про досега не съм виждал опушени, търсих и за Хелла, но и там без резултат....
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
къде се вижда уплътнението?нали за това става въпрос около ръба на мигача?малко ме съмнява,задните ми стопове са Депо и честно да кажа не очаквах да са толкова добре направени,обаче паснаха идеално.предните ми мигачи са Сонар,разликата е че като отворя капака и се виждат малко по-навътре.иначе външно са си добре,не знам за купето то по различен мигач,ама чак пък уплътнението да стърчи и да се вижда....отрежи го и готово...иначе за запотяване,не се е получавало при мен,само при страничните мигачи,и то ми се струва защото облепих самата букса с изолирбан защото лампата не се захваща добре,май ми се струва че ще е от това....на Депо за седан за около 40 лв за купе 50 мисля...
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
4 мнения
• Страница 1 от 1