проблем с ксенон на халогените
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
проблем с ксенон на халогените
колеги здрабеите нов сам и сам много голиам фен на БМВ! имам малаК проблем сложих си ксенон на халогените оба4е несто гаснат не винаги но яко ме дразни от какво може да гаснат

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- narcosan
- младши ентусиаст
-
мерси за савета
проверих ги но не е от това мерси все пак за савета
Правилата на форума :
проблема ти е евентуално в ксенона, който си купил. Няма грешки при халогените както с фаровете
и моят гасне единият след като понякога тръгва, но това е защото минах с колата върху баласта и явно ще иска смяна
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата ви трябва да се подразбира съдържанието й.
проблема ти е евентуално в ксенона, който си купил. Няма грешки при халогените както с фаровете
и моят гасне единият след като понякога тръгва, но това е защото минах с колата върху баласта и явно ще иска смяна

- narcosan
- младши ентусиаст
-
здравеите
требва да вида кутуята 4е не си спомням но странното е 4е като изгасне единия гаса ги и ги пускам гасне другя има моменти гаснат и двата после трагват кьсат ми нервите незнам какво да ги права а на фаровете са састите но по силните 6000к 

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
купи си по-читави просто , ако беше потърсил с търсачката и прочел - този проблем е масов и при Е39
това заглавия - хелп, помощ и тн го пази за по-спешен случай наистина (Слави ти що не го поправи направо))))

това заглавия - хелп, помощ и тн го пази за по-спешен случай наистина (Слави ти що не го поправи направо))))
- narcosan
- младши ентусиаст
-
© написа:Правилата на форума :2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата ви трябва да се подразбира съдържанието й.
И аз искам да си сложа ксенон на халогените че да започна и тях да ползвам щото сега светят жълто пред другите и ме дразнят обаче забелязах че са с някакви особени крушки дали продават такива ксенонови

- narcosan
- младши ентусиаст
-
да састите са но гледаи жнимателно 4е за м3 и е46м Пакет са малко по разли4ни аз така ги взех и ги побалгарих ина4е си прав китаиците са ги направили одавна а аз за моите се израсих 600лв (за фаровете и халогените) 

13 мнения
• Страница 1 от 1