разлики в ксенона
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- acata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw F10
- Мечтае да кара: M
разлики в ксенона
колата е 98 бях с обикновени фарове и си сложих фарове с лупи.Единият фар свети бяло а другият синкаво крушките са различни по марка но и двете са д2с.размених им местата и пак фара който светеше синкаво пак си светеше така.разглобих ги почистих лупите но нямаше резултат.от какво може да е проблема???
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
plamen_hh написа:Вземи си две еднакви крушки и ще се оправи или ако можеш да намериш същата като някоя от твойте
Интересното е,че момчето казва,че дори и да им смени местата,синкавия фар си е синкав и с другата крушка,което мен лично мн ме заинтригува от какво може да е....Ако правилно съм разбрал,на дали ще се оправи от крушки...Може самата лпа да е с отенък....
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Хм. Много странен проблем. Аз нато сложих на единия ксенон Осрам на другия филипс филипса светеше жълто осрама бяло синкаво. Смених филипса с осрам и се оеднаквиха като две капки вода.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
Колегите да кажат, но ако не е от лупите да не би да е от баластите ... т.е. да не би да вдигат различно напрежение
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- acata
- кандидат ентусиаст
-
kludia написа:Хм. Много странен проблем. Аз нато сложих на единия ксенон Осрам на другия филипс филипса светеше жълто осрама бяло синкаво. Смених филипса с осрам и се оеднаквиха като две капки вода.
- acata
- кандидат ентусиаст
-
да колега и моите се едната е филипс а др.осрам но не се се6там коия синее6е има6 ли ниакоиа за проданludia написа:Хм. Много странен проблем. Аз нато сложих на единия ксенон Осрам на другия филипс филипса светеше жълто осрама бяло синкаво. Смених филипса с осрам и се оеднаквиха като две капки вода.
- acata
- кандидат ентусиаст
-
- acata
- кандидат ентусиаст
-
втора употреба на бош са оригиналниstilko написа:Какви фарове си сложил? Нови или втора употреба? OEM или NO NAME?
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Щом като размениш крушките положението е същото ,-замери напрежението на двата фара(преди и след ксенон конвертора,-само много трябва да се внимава с виссокото напрежение....).Обзалагам се че там е проблема.....
- acata
- кандидат ентусиаст
-
мерси за савета отижам да го измерия но ако има разлика как да се поправиtOnkO_lOnkO написа:Щом като размениш крушките положението е същото ,-замери напрежението на двата фара(преди и след ксенон конвертора,-само много трябва да се внимава с виссокото напрежение....).Обзалагам се че там е проблема.....

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
И за да не пускам нова тема и аз да попитам на свой ред за моя проблем. От 2 дни както си карам и почват да ми треперят ксеноните, да премигват, по едно време даже единия изгасна, но като ги спра и пусна се оправят след малко пак почват да премигват, преди доста време пак бяха така, само че направо се спираха и пускаха, след това от самосебе си се оправиха. С оригинален ксенон съм с д2с крушки, нямал съм проблеми с тоците досега, но преди 3 дни ми замина усилвателя и беше източил акумулатора до дупка, възможно ли е от там нещо 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2