Проблем с CD changer
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Проблем с CD changer
Проблемът е, че бях със скапани дискове, дойде момент в който не искаше да се смени диска ... след това не искаше и да започне да работи, а сега не иска да се извади отзад
освен с зеления ботон има ли друг начин да извадя панелчето (6-те диска отзад в багажника). Разгледах го, проблемът е, че диск 3 е запецнал вътре и не иска да се прибере, че да може да излезне ..... някакво предложение за решение на проблема ? А след като веднъж натиснах зеления бутон вътре на дисплея изписва No Magazine.... как да го изкарам това говедо ?

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
моя ги прави постоянно тия номера вземи една отверка и натискаи копчето и мусхни отверката отстрани и размардаи кутииката и ще излезе
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега и аз имах проблем като твоя и с една отверка рачнах тама и излезе, а с захранването ,то ако е заседнало кво значение има ресетнато ли е или кво
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Това със захранването както каза колегата не стана, ръчкам и с отвертка, но пак нищо
Къда да потърся помощ или друг начин за вадене? Диск 4 е запецнал вътре и няма изваждане, а след ресета си пише CD Check но не иска да тръгне 

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
???? Кажете вариант, или за да се свали ... се отвиват само 3те малки винтчета или се маха кората, или пък кажете на какъв майстор ...
п.с. днес се поразходих малко 400км .... и не на всякъде има радио и полудях че не ми бачка сд направо .... хелп
п.с. днес се поразходих малко 400км .... и не на всякъде има радио и полудях че не ми бачка сд направо .... хелп

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
здравеи колега
колега и аз имах са6тиа проблем махах му тока не става ра4ках го сас отверка не става6е накрая от нерви го 4укнах сас отверката по самата касета и взе 4е излезе пробваи и ти а и аз имах 4увството 4е е заседнал диск но се оправи после все така си го вадех

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Re: здравеи колега
narcosan написа:колега и аз имах са6тиа проблем махах му тока не става ра4ках го сас отверка не става6е накрая от нерви го 4укнах сас отверката по самата касета и взе 4е излезе пробваи и ти а и аз имах 4увството 4е е заседнал диск но се оправи после все така си го вадех![]()
Самата касета казваш на гнездото за дисковете? Ще опитам ... но силно се съмнявам че ще се получи защото вече бая го блъсках ... ще го счупя

Re: здравеи колега
ThE BeAsT написа: Отоворен съм и за други предложения, мерси !
Разглоби го смело ... не е нужно да си спец ... вземи подходящата отверка и го разглоби .... огледай го и ако ти се струва че не можеш да продължиш го занеси в сервиз за касетофони, ако ли не продължавай да разглабяш докато можеш и да чистиш чарколяците (лещата със спирт или някакъв контактен спрей които се изпарява бързо)
Ако си от София има един много добър сервиз на Сони/Панасоник близо до халите
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
От София съм да. За да го разглобя, само малката отверка ли ми трябва, струва ми се че някак си се маха кората и после се действа ... а си нямам идея как се маха тая кора
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2