Въпрос от серията тъпи ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос от серията тъпи ?
Колеги,
дайте някаква идея как се сменя предният габарит, че ме е страх да не го счупя. Успешно махам буксата, но самата крушка не мога да махна - имам чувството, че буксата трябва да се завърти на някъде, но не помръдва и ме е страх да не ми остане строшена в ръцете.
Търсих в DIY ама не открих нищо.
Поздрави и ви благодаря предварително!
дайте някаква идея как се сменя предният габарит, че ме е страх да не го счупя. Успешно махам буксата, но самата крушка не мога да махна - имам чувството, че буксата трябва да се завърти на някъде, но не помръдва и ме е страх да не ми остане строшена в ръцете.

Търсих в DIY ама не открих нищо.
Поздрави и ви благодаря предварително!
Последна промяна a3 на 16 Фев 2009, 17:21, променена общо 1 път
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
дръпваш я тя е с плосък цокъл и не се върти 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
искаш да махнеш крушката от цокъла само дърпаш а за да изкараш целия цокъл откачаш буксата завърташ и така излиза
Shef4e написа:Колега незнам защо другите ти казват че не се вътри!На мен ми бе изгоряла грушката за къси и го смених,ама става с въртене(не става с дърпане,има нещо като пъпка кадето влиза в улей и като завътиш се захваща и откача габарита(там където влиза пъпката е по широчко) )
Утре ще се помъча да го счупя пак, пък ще видим... Благодаря ви за отговорите! Ебаси упоритото говедо е тоя габарит

8 мнения
• Страница 1 от 1