бежова боя за кожения салон ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
бежова боя за кожения салон ?
на места салона ми е позтъркан... на шофъорската седалка примерно лявата и страна от влизане и излизане...и каналчетата на кожата са посивяли а кожата си е бежова и седи ужасно като разширени вени... откаде мога да си купа някакъф препарат да оправя тая работа ?
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
в дару кар има цветни филъри за всеки цвят от гамата, но са скъпи...
Ct plastic/leather colour yellow 16518
473ML
Номенклатурен номер : 51910428464
Описание : Colour
Ед.цена (с ДДС) : 146.04 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
473ML
Няма наличност
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
а дали ще помогне щото са си доста парички за такава глупост пробвах бой за обувки якета и кво ли не и нестава....и там дето е по износен седи ужасно чак ми бърка в здравето някой дали е полазвал такова да сподели мнение ?skylord написа:в дару кар има цветни филъри за всеки цвят от гамата, но са скъпи...
473ML
Няма наличност
Да, капсите на дънките причиняват тези неща. При мен също ги има, само че аз съм с черна кожа и я мажа от време на време с боя за обувки хубава и става добре. Почти не се забелзва. Ако си я претапицираш имай предвид, че за 6 месеца ще стане същото. Абе свиркай си, тва да и е проблема. Тея драскотини по салона сигурно само ти си ги виждаш!
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
не е от капсите а местата дето най много се търкат примерно на шоферската седалка лявата част на облегалката точно там кадето като влизам и излизам се търкам на ръба баш подлакътника на вратата и тои от много подпиране е почнал да писовява а си ми е бежов салона доста е кофти черното да с боя за обувки но аз дооооста трудно ще намеря такъв цвят и се чудих дали това си е баш боя която да опраи тези дразнещи работа или е просто за освежаване и ще си дам парите на кино
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Използвам темата, за да питам някой може ли да препоръча някакъв препарат за леко поизтъркан волан (черен ест.). На мен ми трябват за два волана, а и за още два на мои приятели. Ще си го разделим, така че и по скъп да е, но да е качествен.
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Моя салон е черен и имаше изтъркано и драскотини по него защото старите собственици и имаха малко дете.Взех казабланка от кауфлант за 1.5лв.Казвам ви салона стана като нов некаква адска разлика направо не можах да повярвам.В къщи имам кожена гарнитура минах и нея уникално стана но преди това я минах с Мегле обезмаслител.Това с Меглето ми го каза тапицер после с Казабланката.Да не се изкоркате като сложите меглето кожата изсъхва и малко си сменя цвета изсветлява но после Казабланката и ефекта е уникален.Дано съм помогнал 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Колега, коя точно "Казабланка" и има ли сив цвят!?kalanak написа:Моя салон е черен и имаше изтъркано и драскотини по него защото старите собственици и имаха малко дете.Взех казабланка от кауфлант за 1.5лв.Казвам ви салона стана като нов некаква адска разлика направо не можах да повярвам.В къщи имам кожена гарнитура минах и нея уникално стана но преди това я минах с Мегле обезмаслител.Това с Меглето ми го каза тапицер после с Казабланката.Да не се изкоркате като сложите меглето кожата изсъхва и малко си сменя цвета изсветлява но после Казабланката и ефекта е уникален.Дано съм помогнал

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Възможност да попитам и аз-моят салон си е запазен(черен) но има няколко леки ожулвания на шофъорската седалка които може би си ги "виждам само аз"
но ако ги мина с тая боя тя не оставя ли петна- смисъл толкова ли бързо съхне и придава цвят?

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Колега предполагам че има сива.Има ги във всяко фантастико малка опаковка с дръжка с гъбичка.Около лев и петдесет струваше.Пиши после как е станало.Но ако искаш го натъркай преди това с Меглио това е обезмаслител и после с боята.Аз така направих и стана уникално. 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
kalanak написа:Колега предполагам че има сива.Има ги във всяко фантастико малка опаковка с дръжка с гъбичка.Около лев и петдесет струваше.Пиши после как е станало.Но ако искаш го натъркай преди това с Меглио това е обезмаслител и после с боята.Аз така направих и стана уникално.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Няма да има със сигурност.В тази връзка забравих да кажа че не трябва да се сяда около 20 часа за по сигурно да изсъхне хубаво после няма грижи 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2