джанти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
джанти
колеги здравеите..зна4и много искам да си сложа едни 17 или 18ки на моята кола...това ми е като фикс идея..но има едни определени които харесвам и наскоро изпуснах една промоциика на 17ки с гуми за 800 лв..толкова пари горе долу искам и да дам за такава джанта с гума..някои може ли да ми помогне да си намеря едни такива красавици! 4ел съм 4е много колеги има 30 %отстъпка в магрел..а мисля 4е там с тази отсъпка 6те доидат горе долу на тези пари с гуми втора ръка... ето ги и тях http://picbg.net/img.php?file=b518590cdc484b70.jpg ...6те бъда благодарен
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
джанти
то4но с тези не сам виждал..има със сивата основа но такива не сам видял..но и да има мен много ме радват..нека си карат хората...и аз искам да сам комерсиален 

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
джанти
16 не искам..поне 17 или 18..19 не искам..много дебело става..някои няма ли нужната ми отсъпка от 30% в маргел за да са по-евтинки или просто такива джанти да продава на добра цена.. 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Съжалявам за гигантския офф-топик ама един въпрос не ми дава мира няколко дни и реших да го задам в 1-вата тема в раздела.
На Е46 купе задните прозорци отварят ли се? И ако не за какво са другите 2 копчета за ел. прозорци до скоростния лост.
Съжалявам за офф-топика пак
На Е46 купе задните прозорци отварят ли се? И ако не за какво са другите 2 копчета за ел. прозорци до скоростния лост.
Съжалявам за офф-топика пак

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Мерси
Може някой модератор да изтрие излишните ми мнения.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: джанти
iceto написа:аиде де колеги..един ли неможе да помогне![]()
Ми пускаш тема в Купува и така. За Маргел ме съмнява някой да има отстъпка.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
bmw
колеги я погледнете въпросните джанти http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340310t и даите коментар 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2