КАТАЛИЗАТОР - РАЗХОД
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
КАТАЛИЗАТОР - РАЗХОД
Според Вас възможно ли е Е46, 320д, 136 к.с., автоматик, да харчи в града 16.5/100 от задръстен катализатор, като същевременно мотора има силни вибрации на празен ход ?
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ЕGR клапана как е ?
Карам същата - за кой град иде реч?
В София ми е седяла около 14 при високи температури и повечко газ...и аз си мислех, че е висок.
Сега съм без 2та катализатора и със запушен ЕГР клапан...и ми дава около с около 5 литра по-малко...ама не съм в София.
Карам същата - за кой град иде реч?
В София ми е седяла около 14 при високи температури и повечко газ...и аз си мислех, че е висок.
Сега съм без 2та катализатора и със запушен ЕГР клапан...и ми дава около с около 5 литра по-малко...ама не съм в София.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Филтри?
Дюзи?
Аз съм изчерпан...с натискане по светофарите ми е давала около 15 на мен в София..
Дебитомера няма как да работи в нормите...тоест има, но няма как да се разбере!
Колегата е прав - пробвай с дебитомер, макар, че мен лично ме съмнява.
Дюзи?
Аз съм изчерпан...с натискане по светофарите ми е давала около 15 на мен в София..
Дебитомера няма как да работи в нормите...тоест има, но няма как да се разбере!
Колегата е прав - пробвай с дебитомер, макар, че мен лично ме съмнява.
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
doceto написа:дебитомера работи в нормите, ЕГР-а го запуших и започна да мени обороти и го отпуших, разхода е за София, карането е направо галене - до 2000 оборота, настъпвам ли отива на 18/100 и нагоре
Абе какви са тия цифри? Аз се мръщя на 9.5/100 градско.

Слушай колата не е в ред. Започни с дебитомер - 300лв е, не е болка за умиране, ако не се оправи давай натам по веригата.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
То си има и тема за колко харчат, мойта е сега я засекох с 50 литра минах 750км фифти фифти са ми градско и извън градско ... С пълен резервоар съм карал малко в град и предимно извънградско и минах 1000км, не гледайте борда, а колонката
там си давате парите не на борда
средно ми е 6 извън градско с нормално каране с около 130 средна скорост и 8 градско с нормално каране в софия. Питанката ми е лятото пада ли разхода или не се променя?

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
doceto написа:дебитомера работи в нормите, ЕГР-а го запуших и започна да мени обороти и го отпуших, разхода е за София, карането е направо галене - до 2000 оборота, настъпвам ли отива на 18/100 и нагоре
Колега ходи някъде да ти погледнат колата!!! Кво говориш 18?!!!! Тая 320 да не е М3!! Аз до сега ми е давала най-много 11,9 ,аз също съм от СФ и смея да кажа че си я настъпвам здраво

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Каква е разликата ако си махна катализатора, и заслужава ли си или трябва да се смени ? (просто питам даже незнам дали ми е запушен)
13 мнения
• Страница 1 от 1