огледало за обратно виждане
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
огледало за обратно виждане
колего някой монтиралли сие допалнително огледало за обратно вижданес автоматично затамнение, и кабелите които излизат от него каде се връзват.лесно ли става
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Кабелите които излизат от огледалото можеш да ги вържеш към диодчетата които се намират на централната плафониера, а самото поставяне на огледалото не е сложно, слага се на мястото на старото и това не, няма нищо за преправяне и донагласяне 

- gido
- младши ентусиаст
-
колега те са три жици,коя каде
едната есиня с жълта лента,другата е кафява с черна лента и третата е зелена с бяла лента

- kiko™
- ентусиаст
-
Еми колега ще трябва да видиш коя от жиците ти е плюс-а за захранването на огледалото, кафявата ти е със сигурност масата, така че ти остават другите две, явно огледалото ти има или лампичка за аларма или някоя друга екстра щом като има три жици. След това имаш два варианта за свързване, или този който ти написах да го свържеш към диодчетата, по този начн огледалото ти ще работи само когато си на фарове или другия начин е да го вържеш към плюса на плафониерата, по този начин огледалото ще работи винаги. Според мен по-удачния вариант е към диодчетата, но ти си решаваш. Ако не ти е ясно за какво ти говоря по-дабре намери някой жичкаджия и му дай някой лев да ти направи връзките.
Auto Dimming Function
Pin 1- Reverse Lead
Pin 3- Switched 12V
Pin 10- Ground
LED Function
Pin 8- LED Pos
Pin 9- LED Neg
----
Не гледай цветовете на кабелите, само номера на пина има значение.
Успех.
Можеш да не връзваш Пин1, понеже няма смисъл по лични наблюдения, аз не гледам много много в централното огледало като карам назад, или директно през прозореца, или в страничните огледала.
Просто не знам къде се връзва на е46.
Pin 1- Reverse Lead
Pin 3- Switched 12V
Pin 10- Ground
LED Function
Pin 8- LED Pos
Pin 9- LED Neg
----
Не гледай цветовете на кабелите, само номера на пина има значение.
Успех.
Можеш да не връзваш Пин1, понеже няма смисъл по лични наблюдения, аз не гледам много много в централното огледало като карам назад, или директно през прозореца, или в страничните огледала.
Просто не знам къде се връзва на е46.
- kiko™
- ентусиаст
-
Pin1 се вързва към сигнала от задната скорост, тоест трябва да се върже към лампата за задна скорост, по този начин като включиш на задна и огледалото ти е затъмнено се избистря за да имаш по-добра видимост ако гледаш в него като даваш на задна.
- gido
- младши ентусиаст
-
- gido
- младши ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1