Проблем индикация задни светлини??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
Проблем индикация задни светлини??
Здравейте колеги,
преди 3 - 4 дни оставям си колата на автомивка, вземам я вече почистена и вътре на таблото ми свети индикацията че задните светлини не ми работят. Излизам гледам - всичко свети. Предположих че нещо са намокрили и реших да изчакам ден два, но.. вече 4-ти ден индикацията си свети и не гасне.
Някой знае ли от какво може да е и какво трябва да направя?
преди 3 - 4 дни оставям си колата на автомивка, вземам я вече почистена и вътре на таблото ми свети индикацията че задните светлини не ми работят. Излизам гледам - всичко свети. Предположих че нещо са намокрили и реших да изчакам ден два, но.. вече 4-ти ден индикацията си свети и не гасне.
Някой знае ли от какво може да е и какво трябва да направя?
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
И аз имах такъв проблем. В продължение на месец индикацията ту изчезваше, ту се появяваше. Един ден съвсем случайно открих, че едната лампичка за осветление на задния номер е изгоряла. След като я смених не съм имал проблеми.
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
voodoo_child написа:И аз имах такъв проблем. В продължение на месец индикацията ту изчезваше, ту се появяваше. Един ден съвсем случайно открих, че едната лампичка за осветление на задния номер е изгоряла. След като я смених не съм имал проблеми.
Точно казано!

както казва колегата провери си лампичките които осветяват номера при мен се беше получило същото

- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
4 мнения
• Страница 1 от 1