Проблем, какво може да е?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем, какво може да е?
Е46 320i 2000г. При подаване на гас в първия момент оборотите вместо да тръгнат на горе падат до около 300-400 и тогава се качват, кофти се кара така. Когато прави така е осезаемо по-спъната и не набира като хората. Интересното е че преди да си достигне работна температура не го прави. Сменил съм свещи, датчик колянов вал и филтри. Някой имал ли е подобен проблем? Може ли да е от този филтър за картерните газове или най-вероятно да е дебитомер, ама защо пък преди да загрее всичко си е наред?
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
В ауто + е наполовината от камор и даруTsv написа:Днес ще пробвам, но както изглежда ще се раздела с 600лв.

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем, какво може да е?
колега и аз имам същия проблем и ми показа че е датчик на раз.вал до вануса има някъв още не съм го сменил и ми прави проблемиTsv написа:Е46 320i 2000г. При подаване на гас в първия момент оборотите вместо да тръгнат на горе падат до около 300-400 и тогава се качват, кофти се кара така. Когато прави така е осезаемо по-спъната и не набира като хората. Интересното е че преди да си достигне работна температура не го прави. Сменил съм свещи, датчик колянов вал и филтри. Някой имал ли е подобен проблем? Може ли да е от този филтър за картерните газове или най-вероятно да е дебитомер, ама защо пък преди да загрее всичко си е наред?
- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
Tsv написа:Смених и клапана за картерните газове, и от него не е! Между другото се намира на най-шибаното място и се сменя много гадно. Колега тоя датчик на разп. вал хваща ли го диагностиката, защото в камор за него нищо не ми казаха?
на мен това ми показа
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2