Къде се намират номера на двигателя на Е46 ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Къде се намират номера на двигателя на Е46 ???
Колеги цял ден се ровя из нета и търсачката на форума и не мога да открия нито една схема която да показва къде са номерата на двигателя и на шасито ???
И за тея който ще ми препоръчат да се заровя в в колата искам да кажа че предпочитам да знам къде да гледам отколкото да отворя капака и да гледам под него като блондинка на пътя

И за тея който ще ми препоръчат да се заровя в в колата искам да кажа че предпочитам да знам къде да гледам отколкото да отворя капака и да гледам под него като блондинка на пътя

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Не знам дали специално при Е46 няма номер на двигател или просто е на твърде забутано място, но в моя талон пише, че колата няма номер на двигател, само на шаси.
- panter
- кандидат ентусиаст
-
Не може на двигателя да няма номер ! Просто искам да разбера къде се намира ! Както и на шасито ?
ПС И в моя толон пише само шасито по принцип, но ......
ПС И в моя толон пише само шасито по принцип, но ......
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Сладур1 написа:мда...при 320-ката е отдолу,трябва да се свали кората за да се види...доколкото си спомням при 316,318 е по отгоре някъде ама не съм и много сигурен...
При 318и не се сваля кората. Намира се отдоло м/у ДВГ-то и филтара на климатроника. Незнам точно на как се казва тази част сектор. С оребрение е. Мене даже ме караха в КАТ да зачиствам със шкурка. На канал трябва да се качи иначе е много трудно да се види.
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- panter
- кандидат ентусиаст
-
Еми явно никой не знае къде е точно този номер и това което исках да си спестя няма да се получи и ше трябва да се ляга отдолууууууу
И за да не правя нова тема може ли някой да каже дали има такъв сайт в нета където като вкараш ВИН номера и да провериш дали колата е обявена за международно издирване ???
Благодаря на всички който се опитаха да помогнат
Живи и здрави и много безавариини километри 
И за да не правя нова тема може ли някой да каже дали има такъв сайт в нета където като вкараш ВИН номера и да провериш дали колата е обявена за международно издирване ???

Благодаря на всички който се опитаха да помогнат

- panter
- кандидат ентусиаст
-
Тук малко сам си отговарям на въпроса, но я ми кажете според вас може ли да се вярва на този сайт http://www.stolencars24.eu/
И по скоро натъкнах се на няколко теми на колеги който са изгорели с крадени коли и искренно съжалявам за тях, но ако може да вкараме някой ВИН на кола която се издирва за да видим дали показва вярно този сайт, защото на моя ВИН ми показа че всичко е ОК, но незнам до колко може да се вярва на този сайт
И по скоро натъкнах се на няколко теми на колеги който са изгорели с крадени коли и искренно съжалявам за тях, но ако може да вкараме някой ВИН на кола която се издирва за да видим дали показва вярно този сайт, защото на моя ВИН ми показа че всичко е ОК, но незнам до колко може да се вярва на този сайт

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2