Предно стькло за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Предно стькло за Е46
Понеже имам страхотни завистници , и не ми се случва за 1-ви пьт...та отново някои ми прави мрьсно...Ако някои е запознат с цената на стьклото ще бьда благодарен.
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Аз сложих splintex около 350 някъде ми се върза с монтажа. На другата кола преди 2 години сложих пак splintex и за сега не се е надрало или дало някакъв дефект. Препоръчвам тази марка само, че идея си нямам от къде го купиха стъклото.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
Re: Предно стькло за Е46
Dakataaa написа:Понеже имам страхотни завистници , и не ми се случва за 1-ви пьт...та отново някои ми прави мрьсно...Ако някои е запознат с цената на стьклото ще бьда благодарен.
Застрахователите ще ти го сменят недей да се набутваш

Re: Предно стькло за Е46
ако има каско все пак...plamen_hh написа:Dakataaa написа:Понеже имам страхотни завистници , и не ми се случва за 1-ви пьт...та отново някои ми прави мрьсно...Ако някои е запознат с цената на стьклото ще бьда благодарен.
Застрахователите ще ти го сменят недей да се набутваш
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Знам ,че ще го сменят , но трябва да си чакам колата поне 1 седмица , а за мене тая седмица е доста пари назад. Бих чакал максимум 2 дена..Автомобила има каско, но аз ще си купя стькло пьк те да ми изплащат парите после. От кьде мога да намеря такова Сплинтекс?
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
plamen_hh написа:И от гражданската става обаче ще чакаш повече и ако си с каско недей да се набутваш с евтино стъкло те ще заплатят оригинално
Ще платят около 2/3

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ново ориг стъкло е около 500лв , не се лъжи да слгаш друго , никога няма да виждаш като преди
При мен КАСКОто си плати всичко на 100% , просто им пуснах една проформа предварително да видят колко струва и откъде го взимам

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
така и аз да кагжа сменях стъкло скоро стъклото ми е с зелен сеник, датчик за дъжд, атермично (тия дето стават лилави) и цената от Кобра излизи 750лв. с монтажа а със или без датчик за дъжд е една и съсща цената иначе колата ми няма тзи функция просто така бяха ми го поръчали ама и по готино стой от вън като се гледа
Иначе обикновенно било около 250 лв дори и по малко но аз държах да е атермично затова цената е такава който не вярва да звънне да пита в кобра цените..

- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
V-max, я кажи какво стъкло да си взема /какви екстри/? Имам валутно каско + доплащане за да ползвам официалните сервизи и мисля да си го сменя в Дарукар.
- V-max
-
-
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL71&mospid=47634&btnr=51_3222&hg=51&fg=05
ето ги опциите , трябва ти проформа и директно питаш застрахователя колко ще даде . Зависи колата на каква сума е застрахована, ако е валутно нямш никакви проблеми . Знам , че масово препращат към Кобра , но за мен тва си е изнудване да слагаме турски джамлък , нешо несравнимо с оригиналното...
ето ги опциите , трябва ти проформа и директно питаш застрахователя колко ще даде . Зависи колата на каква сума е застрахована, ако е валутно нямш никакви проблеми . Знам , че масово препращат към Кобра , но за мен тва си е изнудване да слагаме турски джамлък , нешо несравнимо с оригиналното...
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
V-max написа:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL71&mospid=47634&btnr=51_3222&hg=51&fg=05
ме незнам казаха ми че стъклото ми е немско затова е такава цената 750лв друга бира дет се вика
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2