Към колегите с Е46 ПРОБЛЕМ ПОМОЩ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: M4

Към колегите с Е46 ПРОБЛЕМ ПОМОЩ

Мнение от diskoinferno » 19 Яну 2009, 11:40

Здравейте колеги от скоро когато изключа парното от врътката на 0 (Без климатроник съм с климатик с врътки) понякога не спира да духа. Също така ако като директно изключа двигатела също понякога не спира да духа излизам заключвам си колата а онова продължава. Оставям колата и чак след вереме спира
Моля ПОМОГНЕТЕ колеги че съм много объркан в последно време. Да кажеш че е нормално и вкрава топлия въздух от двигатела в купето докато не изтине, обаче преди не го е правила това. Страхувам се като я оставям колата така с духащо парно най малкото може да ми падне акомулатора
Последна промяна diskoinferno на 26 Яну 2009, 18:13, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Re: Към колегите с Е46 ПРОБЛЕМ ПОМОЩ

Мнение от Ivaka » 19 Яну 2009, 12:26

diskoinferno написа:Здравейте колеги от скоро когато изключа парното от врътката на 0 (Без климатроник съм с климатик с врътки) понякога не спира да духа. Също така ако като директно изключа двигатела също понякога не спира да духа. Оставям колата и чак след вереме спира а дори понякога като че ли изобщо не спира а продължава да си духа но съвсем слабо
Моля ПОМАГНЕТЕ колеги че съм много объркан в последно време. Да кажеш че е нормално и вкрава топлия въздух от двигатела в купето докато не изтине, обаче преди не го е правила това.

Смени си електронния блок за управление на степените на вентилатора на парното(таралежа),от него е 100%.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 19 Яну 2009, 15:53

Често срещан проблем при всички БМВ-та е този таралиж.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Към колегите с Е46 ПРОБЛЕМ ПОМОЩ

Мнение от diskoinferno » 19 Яну 2009, 16:13

Ivaka написа:
diskoinferno написа:Здравейте колеги от скоро когато изключа парното от врътката на 0 (Без климатроник съм с климатик с врътки) понякога не спира да духа. Също така ако като директно изключа двигатела също понякога не спира да духа. Оставям колата и чак след вереме спира а дори понякога като че ли изобщо не спира а продължава да си духа но съвсем слабо
Моля ПОМАГНЕТЕ колеги че съм много объркан в последно време. Да кажеш че е нормално и вкрава топлия въздух от двигатела в купето докато не изтине, обаче преди не го е правила това.

Смени си електронния блок за управление на степените на вентилатора на парното(таралежа),от него е 100%.

как се сменя това целия панел ли е или за врътката
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 19 Яну 2009, 18:22

Той няма таралеж пише че не бил с климатроник .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 20 Яну 2009, 0:48

КОлеги а колко струва въпросният "таралеж" и къде се намира :roll:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от diskoinferno » 20 Яну 2009, 10:26

plamen_hh написа:Той няма таралеж пише че не бил с климатроник .

добре де този "таралеж" на климатроника ли е последно
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexandrovi » 20 Яну 2009, 20:58

на колите с климатроник го има със сигурност сменях го,но като твоята с климатик не би трябвало тъй-като управлението ти не е електронно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от diskoinferno » 26 Яну 2009, 18:17

alexandrovi написа:на колите с климатроник го има със сигурност сменях го,но като твоята с климатик не би трябвало тъй-като управлението ти не е електронно.

Колеги все пак някой може ли да ми каже какво да направя че темата замря нещо а проблема си ми остана
Дали да сваля самото управление и да го дам на някой жичкажия да го погледне или направо да търся нов блок за управление
Изображение

Назад към E46