помощ за аербега
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
помощ за аербега
е46 2000г колеги карах колата на диагностика понеже ми светна лампата за аербеците и ми казаха че имало ниакакъв датчик които отчита има или няма седнал човек на предна дясна седалка които не работел възглавница или нещо такова някои имал ли е подобен проблем и какво може да се измисли че много ме дразни таз червена лампа
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Re: помощ за аербега
Колега има много писано по тази тема.Провери в търсачката.
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
аз ще ти кажа как се решава проблема....отваряш километража и под циферблата залепяш едно парченце изолир блант че да неможе светлината от диода да проникфа и си готов...аз така си реших проблема с лампата

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
vitaliss написа:аз ще ти кажа как се решава проблема....отваряш километража и под циферблата залепяш едно парченце изолир блант че да неможе светлината от диода да проникфа и си готов...аз така си реших проблема с лампата![]()
А стига бе?

Датчика за аербека на седалките (предните) са като платнище. Нови 150лв единия-без монтажа.
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
dorian82 написа:vitaliss написа:аз ще ти кажа как се решава проблема....отваряш километража и под циферблата залепяш едно парченце изолир блант че да неможе светлината от диода да проникфа и си готов...аз така си реших проблема с лампата![]()
благодаря но чак до такива СЕЛСКИ изпълнения няма да стигам
тогава ползвай търсачката....
накратко : да 60-70% от хората са го имали или го имат този проблем.
Вариантите са 2 : отиваш при някой човек да ти сложи едно съпротивление и да ти изчисти грешката под седалката ( около 50 лв средно взимат за тази процедура) или както каза по-горе колегата - нов датчик + смяната ~ 200 лв някъде !
ти си решаваш !
за повече подробности : търсачката !
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
А при какъв човек (каква длъжност) трябва да се отиде ? Ел майстор ли, какъв ? И къде в софия, ако някой даде адрес ?
- vavilon
- старши ентусиаст
-
ThE BeAsT написа:А при какъв човек (каква длъжност) трябва да се отиде ? Ел майстор ли, какъв ? И къде в софия, ако някой даде адрес ?
Ами аз го сменях в сервиз Блейз. Ама са си скъпари. След смяната на датчика изпрах колата на мивка. Сядам в нея и хоп ши--ната червена лампа пак засия

- vavilon
- старши ентусиаст
-
Reaper написа:колега и аз имам този проблем и миказаха че се ппекъсва кабелче до датчика под седалката и за това пресватва - ту дава на контакт ту не. Ремонта струва 15 лв ( Велико търново ) за СФ. нз.
Да, ама не

opa
zun na 0887484950 ivan.ima serviz na gorublqne i mnogo razbira na men mi pravi vsi4ko po kolata vkl.. i tvoqproblem.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2