Въпрос за покупка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за покупка
Колеги замислил съм се да си взимам нова количка.Но се чудя между 318i, 320, 320D 2000-2001г. кой от 3-те модела е сполучлив. Благодаря за съдеиствието за много години на всички Много здраве,щастие и късмет и занапред!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
и 3те модела са сполучливи
трябва само да попаднеш на добро състояние и реално малко км , друго не гледай
успех и прелисти с търсачката , има доста теми по въпроса бензин или дизел 

- juvenilo
- Потребител
-
- Кара: 525тдс.98
и аз така!!!!!
И аз се чудя кум коя да се насоча, ама като гледам отзивите от 320д. направо се напла6их
А този мотор ми беше най на сърце (мощен и икономичен). Гледах и 330д ама много коне бе
тва колко гори
И за туи маи 318 е най добре а и като гледам не се оплакват от тях. И все пак късмета също е от значение 

Re: и аз така!!!!!
Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 29 Юли 2009, 22:18, променена общо 1 път
juvenilo написа:...318 е най добре а и като гледам не се оплакват от тях...
Те и не ги карат, какво да се оплакват

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
juvenilo написа:И аз се чудя кум коя да се насоча, ама като гледам отзивите от 320д. направо се напла6ихА този мотор ми беше най на сърце (мощен и икономичен). Гледах и 330д ама много коне бе
тва колко гори
И за туи маи 318 е най добре а и като гледам не се оплакват от тях. И все пак късмета също е от значение
Въпрос на избор и на финанси. Но в крайна сметка повече карат 320д 136к.с заради цена/качество. Иначе хора като мен след каране на 320д 136к.с вече много му се иска 330д 204 нахранени магарета

- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
Не знам защо вече на няколко места виждам да пишете - НЕ НОВ ВНоС, регистрирана в БГ да е колата. Защо си мислите че всикич в Б-я се грижат за колите си както вас, както мен както повече колеги тук от форума??? Знаете ли колко познат имам които нито са чували за този форум нито се грижат за колите си по начин по който трябва и след това си ги продават и вземат следващата?? Не знам - ако греша някъде поправете ме!
- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '12 Е70 40d
""""Не знам защо вече на няколко места виждам да пишете - НЕ НОВ ВНоС, регистрирана в БГ да е колата. Защо си мислите че всикич в Б-я се грижат за колите си както вас, както мен както повече колеги тук от форума??? Знаете ли колко познат имам които нито са чували за този форум нито се грижат за колите си по начин по който трябва и след това си ги продават и вземат следващата?? Не знам - ако греша някъде поправете ме! """"
За жалост си прав
но доста хора от "нас" се грижат добре ,просто трябва да се копува от фен на марката !!!
За жалост си прав

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Gatz написа:""""Не знам защо вече на няколко места виждам да пишете - НЕ НОВ ВНоС, регистрирана в БГ да е колата. Защо си мислите че всикич в Б-я се грижат за колите си както вас, както мен както повече колеги тук от форума??? Знаете ли колко познат имам които нито са чували за този форум нито се грижат за колите си по начин по който трябва и след това си ги продават и вземат следващата?? Не знам - ако греша някъде поправете ме! """"
За жалост си правно доста хора от "нас" се грижат добре ,просто трябва да се копува от фен на марката !!!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Dimitroff написа:Gatz написа:""""Не знам защо вече на няколко места виждам да пишете - НЕ НОВ ВНоС, регистрирана в БГ да е колата. Защо си мислите че всикич в Б-я се грижат за колите си както вас, както мен както повече колеги тук от форума??? Знаете ли колко познат имам които нито са чували за този форум нито се грижат за колите си по начин по който трябва и след това си ги продават и вземат следващата?? Не знам - ако греша някъде поправете ме! """"
За жалост си правно доста хора от "нас" се грижат добре ,просто трябва да се копува от фен на марката !!!

- Anelia_a_S
- Потребител
-
:)
Здравейте!Искам да питам някой от вас продава ли БМВ 320д е46,щом си пазите така добре колите:)С моя приятел търсим да си вземем.Той иска да е черно.Дали ще можем да намерим до 12 000лв?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
stilko написа:juvenilo написа:...318 е най добре а и като гледам не се оплакват от тях...
Те и не ги карат, какво да се оплакват
Със сигурност не ги караме те ни карат и то досте добре...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: :)
Anelia_a_S написа:Здравейте!Искам да питам някой от вас продава ли БМВ 320д е46,щом си пазите така добре колите:)С моя приятел търсим да си вземем.Той иска да е черно.Дали ще можем да намерим до 12 000лв?
Благодаря предварително.
Никой няма да си даде поддържаното 320д за 12 000 бона.
С забележки да, но ПИРФЕКТНО само по автокъщите

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- juvenilo
- Потребител
-
- Кара: 525тдс.98
Единственото нещо, което ме плаши на 320д е дизеложвата ПОМПА. Много хора са изгармяли - предполагам от "чудната" нафта която предлагат ш......е ни бензиностанции
Инъче мотора е приказка особенно ако е с 6 скорости !!!

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2