Нормални обороти за 320 тд (150к)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
Нормални обороти за 320 тд (150к)
здравеите до сега не съм карал дизел и ми е интересно в кои обороти е добре да се държи в нормално каране а не в подгонване ? гледам че колата има сила и в 1000-та оборота и не и пречи да и сменям предавките и на 2000 оборото но да не са и малко и да се мъчи ? благодаря предварително
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
значи спокоино ще си карам
на 2000 оборота и на мен така ми се струваше че количката си и е добре но все пак да питам не съм професиналист в щофирството
мерси

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Ти направо ме закопа с този въпрос. Неможеш ли да осетиш колата кога е готова за следваща скорост?
Може да сменяш и на 3к и на 1.500 оборота в зависимост от терена и наклона на пътя. Аиде и безавариини км. и на завоите с по-малко газ да не ги изправиш.
Може да сменяш и на 3к и на 1.500 оборота в зависимост от терена и наклона на пътя. Аиде и безавариини км. и на завоите с по-малко газ да не ги изправиш.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
аз си я осештам но ми беше интересно как е правилно за колатаludia написа:Ти направо ме закопа с този въпрос. Неможеш ли да осетиш колата кога е готова за следваща скорост?

5 мнения
• Страница 1 от 1