Лип спойлер за Е46 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- peter_dilov
- Потребител
-
Лип спойлер за Е46 купе
Колеги, интересува ме дали за купето и седана спойлера е идентичен? Мерси
Re: Лип спойлер за Е46 купе
peter_dilov написа:Колеги, интересува ме дали за купето и седана спойлера е идентичен? Мерси
Ако е този малкия на капака на багажника,оригинално го има само на купе.Става и на седана,но не заспива като на купето.Не е очевадно де.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
е как го има оригинално само за купе
като и седани излизат оригинално с М-пакет от завода
иначе по темата различни са двата лип-а

като и седани излизат оригинално с М-пакет от завода

иначе по темата различни са двата лип-а

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Колега от каде си имам един който ми пробутаха,като ми казаха 4е е за седан...но не пасва извивката и си мисля 4е е за купе!
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Ами колега има такива ментаци за седан и се продават дори тук във форума...дори чакам колегата civic да получи да си взема от него...а този въпросния който имам аз го пробвах и наистина е за купе!
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Момци готини са тия липчета,ама внимавайте какво взимате,че моя от студа се сви и сцепи на 2 места...
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
малко кофти
Колеги,
моя лип беше оригинален и ми гo изкъртиха от багажника. Поръчва се в цвета на купето и струва над 100 Euro....Явно има и хора които не са запознати с това и като го напръскат с друга боя ще се нацепи като на някоя циганка петите... Т.е. сега нито аз имам...нито те...ама нали живеем в България. Ако все пак Ви попадне тъмно син Лип за седан, моля обадете ми се да набия някой...
моя лип беше оригинален и ми гo изкъртиха от багажника. Поръчва се в цвета на купето и струва над 100 Euro....Явно има и хора които не са запознати с това и като го напръскат с друга боя ще се нацепи като на някоя циганка петите... Т.е. сега нито аз имам...нито те...ама нали живеем в България. Ако все пак Ви попадне тъмно син Лип за седан, моля обадете ми се да набия някой...
Последна промяна vesko4114 на 09 Юли 2009, 18:49, променена общо 1 път
...............................
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Re: малко кофти
vesko4114 написа:Колеги,
моя лип беше оригинален и ми ги изкъртиха от багажника. Поръчва се в цвета на купето и струва над 100 Euro....Явно има и хора които не са запознати с това и като го напръскат с друга боя ще се нацепи като на някоя циганка петите... Т.е. сега нито аз имам...нито те...ама нали живеем в България. Ако все пак Ви попадне тъмно син Лип за седан, моля обадете ми се да набия някой...
Интересно

Моят не беше боядисан,нито имаше опция да го поръчам някакъв цвят.
И за какво подяволите да се цепи,от това,че съм го боядисал аз???
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Face написа:vesko4114 написа:Колеги,
моя лип беше оригинален и ми ги изкъртиха от багажника. Поръчва се в цвета на купето и струва над 100 Euro....Явно има и хора които не са запознати с това и като го напръскат с друга боя ще се нацепи като на някоя циганка петите... Т.е. сега нито аз имам...нито те...ама нали живеем в България. Ако все пак Ви попадне тъмно син Лип за седан, моля обадете ми се да набия някой...
Интересно![]()
Имах предвид, че фабрично е направен много по-добре от това което, може да ти боядиса някой добър или не чак толкова добър бояджия. Все пак това парче пластмаса или сплав, или каквото и да е .... трябва мн добре да се подготви преди да се напръска с боя. Това не е метален, а малко или много пластичен елемент и трябва да поема деформации. Ако искаш ще ти покажа от ebay какво получих срещу 30 евро. Едно парче гума все едно съм отрязал лайстна .... Е това няма начин да хване боя 100%
Затова преминавам към План Б.
...............................
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега несе шритесмяваи,хва6та си боя и си е много добре,моя е такъв и досега е добреvesko4114 написа:Face написа:vesko4114 написа:Колеги,
Интересно![]()
Имах предвид, че фабрично е направен много по-добре от това което, може да ти боядиса някой добър или не чак толкова добър бояджия. Все пак това парче пластмаса или сплав, или каквото и да е .... трябва мн добре да се подготви преди да се напръска с боя. Това не е метален, а малко или много пластичен елемент и трябва да поема деформации. Ако искаш ще ти покажа от ebay какво получих срещу 30 евро. Едно парче гума все едно съм отрязал лайстна .... Е това няма начин да хване боя 100%
Затова преминавам към План Б.
13 мнения
• Страница 1 от 1