Пуши гъст бял дим
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пуши гъст бял дим
колта е 320и 2.2 пуши гъст бял дим четох форума за 320д не знам бензина има ли филтър за картерни газоже заштото не намерих нищто за бензин навсякаде пиши само за дизел И най интересното е че не губи МАСЛО ВОДА всичко е както сам го налял АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ НЯКОИ САВЕТ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОЖА ПУШЕНЕ ЩТЕ САМ МНОГО БЛАГОДАРЕН ако е от важгност мотора е М54
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
сезонно гъст бял дим изиза само от комините в Банско
колега дай-по-сериозно описание на проблема , за мен гъст дим значи да не виждаш нищо през него.... ако не губи течности не се притеснявай

колега дай-по-сериозно описание на проблема , за мен гъст дим значи да не виждаш нищо през него.... ако не губи течности не се притеснявай
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
JANI написа:аз мойта не бях е малил 4 дена и като я запалих едно 15мин отзад нищо не се виждаше и после си из4исти тва е от влагата и е просто пара другия вариант ,който много ме съмнява е гарнитура но щом нищо не ти губи зна4и няма никав проблем
мдаа, за Жигули по на 30години е нормално така да пали , ама Е46 да дими като парен локомотив....конденза трябва да е виновен

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Tzveto написа:Гарнитура на главата най-вероятно е проблема.Просто отиди на майстор, за да не стане по-лошо.
Хах аз пък мисля че е спукън блок или развалена скоростна кутия.
А може и да е крив цилиндър.

Глупусти говорите. Една бензинка е нормално да пуши при под 5 градуса поне първия 1 час докато всичко не се стопли и влагата изпари.
Ако ко негуби вода и ако като вдигнеш пръчката на маслото е черно като катран и е нормално на гъстота нямаш проблеми.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
От сезона ще да е .И мойта напоследак почна да пуши малко повече , занесох я на сервиз и ми казаха че нищо и няма 

- V-max
-
-
V-max написа:JANI написа:аз мойта не бях е малил 4 дена и като я запалих едно 15мин отзад нищо не се виждаше и после си из4исти тва е от влагата и е просто пара другия вариант ,който много ме съмнява е гарнитура но щом нищо не ти губи зна4и няма никав проблем
мдаа, за Жигули по на 30години е нормално така да пали , ама Е46 да дими като парен локомотив....конденза трябва да е виновен![]()
брех, точно 2 часа след този мой коментар моето 330д взе че запуши като локомотив

- V-max
-
-
ето го и виновника , вчера сменен и проблема е отстранен
Проблема е доста масов , предвид трудното намиране на частта по моргите (за 150лв намерих накрая)

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2