Мека връзка

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мека връзка

Мнение от dreamland_1 » 29 Ное 2008, 16:49

Колеги помагайте.Проблема ми е че ми вкарва в купето ужасен мириз на дим от меката връзка.Но така и не мога да намеря такава мека връзка БМВ 320 д 98-99 г.Купих си една от едно магазинче но майстора казва че не била такава,отвивам във Велинград има автоморга където уж има такива БМВ та да си взема аз оригинална мека връзка ,но този там ми казва че тази която сам си купил била същата.Когато гледахме тази прослувута вече връзка на мойта си кола мисля че две тръби влизаха една в друга и има някакъв луфт и какво всъщност става вътре незнам.даите съвет къде да я намеря тази мека връзка.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Re: Мека връзка

Мнение от BMDrago » 29 Ное 2008, 16:56

dreamland_1 написа:Колеги помагайте.Проблема ми е че ми вкарва в купето ужасен мириз на дим от меката връзка.Но така и не мога да намеря такава мека връзка БМВ 320 д 98-99 г.Купих си една от едно магазинче но майстора казва че не била такава,отвивам във Велинград има автоморга където уж има такива БМВ та да си взема аз оригинална мека връзка ,но този там ми казва че тази която сам си купил била същата.Когато гледахме тази прослувута вече връзка на мойта си кола мисля че две тръби влизаха една в друга и има някакъв луфт и какво всъщност става вътре незнам.даите съвет къде да я намеря тази мека връзка.

В Мюнхен,сервизчето...................мам почнете да пишете от къде сте,няма нищо срамно.....как да ти помогнем колега кажи?
Изображение

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 29 Ное 2008, 17:21

Аз моета я сменях преди 2 седмици. Ходих купих си една и ми я смениха. И при мен имаше ужасна миризма сега се по управи. Не разбирам кое не можеш да си намериш? Меката връска ли? Аз съм от Пловдив и такива връски под пад и над пат. Но съвет не си купувай мека връска под 50-60лв. Защото има оплетки от 2 или 3 реда. Чесно казано това си е чисто тенекеджийска история. Не е болка за умиране. Също така като идеш някаде каде правят гарнета, там 100% ще ти помогнат. Само ги накарай да ти проверят цялата система от колекторите до ауспуха дали не изпуска от някаде.

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 29 Ное 2008, 18:59

Аз отидах на някакав си аспухджия и за 30 минути ми го оправи сложи ми някаква мека връзка и 60 лв и готово няма какво да му мислиш и още нямам проблеми ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d 163hp 2006

Мнение от baga » 29 Ное 2008, 20:18

А някой замислял ли се е, дали не мирише на изгорели газове от печката. При мен зимата е много гадно, а лятото няма никакви проблеми. Също така миризмата е по-различна, не е като на изгорели газове от двигателя. Печката има по-лошо изгаряне и смрадта е ужасна.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 29 Ное 2008, 20:53

На мен беше от меката връзка,която се беше скъсала заради тЪпите тампони
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320д, 320и, 328и

Мнение от oTECa » 29 Ное 2008, 22:13

baga написа:А някой замислял ли се е, дали не мирише на изгорели газове от печката. При мен зимата е много гадно, а лятото няма никакви проблеми. Също така миризмата е по-различна, не е като на изгорели газове от двигателя. Печката има по-лошо изгаряне и смрадта е ужасна.

Колега имам печка и сменях меката връзка. Разликата е огромна. Сега, когато колата е още студена, спра някаде и я оставя на обороти миризмата я няма. Но ако изляза от колата веднага се усеща гадната миризма от печката. Така че сменяи я. На мен ми излезе 60-тина лв някаде ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

снимка на мека връзка

Мнение от dreamland_1 » 30 Ное 2008, 19:18

Колеги има ли някои снимка на тази мека връзка да покаже.

Назад към E46