Мека връзка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- dreamland_1
- кандидат ентусиаст
-
Мека връзка
Колеги помагайте.Проблема ми е че ми вкарва в купето ужасен мириз на дим от меката връзка.Но така и не мога да намеря такава мека връзка БМВ 320 д 98-99 г.Купих си една от едно магазинче но майстора казва че не била такава,отвивам във Велинград има автоморга където уж има такива БМВ та да си взема аз оригинална мека връзка ,но този там ми казва че тази която сам си купил била същата.Когато гледахме тази прослувута вече връзка на мойта си кола мисля че две тръби влизаха една в друга и има някакъв луфт и какво всъщност става вътре незнам.даите съвет къде да я намеря тази мека връзка.
Re: Мека връзка
dreamland_1 написа:Колеги помагайте.Проблема ми е че ми вкарва в купето ужасен мириз на дим от меката връзка.Но така и не мога да намеря такава мека връзка БМВ 320 д 98-99 г.Купих си една от едно магазинче но майстора казва че не била такава,отвивам във Велинград има автоморга където уж има такива БМВ та да си взема аз оригинална мека връзка ,но този там ми казва че тази която сам си купил била същата.Когато гледахме тази прослувута вече връзка на мойта си кола мисля че две тръби влизаха една в друга и има някакъв луфт и какво всъщност става вътре незнам.даите съвет къде да я намеря тази мека връзка.
В Мюнхен,сервизчето...................мам почнете да пишете от къде сте,няма нищо срамно.....как да ти помогнем колега кажи?
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Аз моета я сменях преди 2 седмици. Ходих купих си една и ми я смениха. И при мен имаше ужасна миризма сега се по управи. Не разбирам кое не можеш да си намериш? Меката връска ли? Аз съм от Пловдив и такива връски под пад и над пат. Но съвет не си купувай мека връска под 50-60лв. Защото има оплетки от 2 или 3 реда. Чесно казано това си е чисто тенекеджийска история. Не е болка за умиране. Също така като идеш някаде каде правят гарнета, там 100% ще ти помогнат. Само ги накарай да ти проверят цялата система от колекторите до ауспуха дали не изпуска от някаде.
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
А някой замислял ли се е, дали не мирише на изгорели газове от печката. При мен зимата е много гадно, а лятото няма никакви проблеми. Също така миризмата е по-различна, не е като на изгорели газове от двигателя. Печката има по-лошо изгаряне и смрадта е ужасна.
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
baga написа:А някой замислял ли се е, дали не мирише на изгорели газове от печката. При мен зимата е много гадно, а лятото няма никакви проблеми. Също така миризмата е по-различна, не е като на изгорели газове от двигателя. Печката има по-лошо изгаряне и смрадта е ужасна.
Колега имам печка и сменях меката връзка. Разликата е огромна. Сега, когато колата е още студена, спра някаде и я оставя на обороти миризмата я няма. Но ако изляза от колата веднага се усеща гадната миризма от печката. Така че сменяи я. На мен ми излезе 60-тина лв някаде

- dreamland_1
- кандидат ентусиаст
-
снимка на мека връзка
Колеги има ли някои снимка на тази мека връзка да покаже.
8 мнения
• Страница 1 от 1