Невероятно снимки Е46 320D 136кс
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Невероятно снимки Е46 320D 136кс
От доста време чета форума подобно нещо не съм срешал.Случи се преди 20 дни.Започна се с промяна в работата на двигателя.леко чукане и нехаракактерно ритане при натискане на сьединитела.След 50км чукането прерасна в тракане. Краен резултат СКЪСАН КОЛЯНОВ ВАЛ .Последва разглобяване подмяна на вала и съединитела и пак сме на ход за да видите снимките вижте галерията ми със снимки
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Да не караш с кофти масло случайно? Чувал съм че валове се късат заради некачествено масло. Я раздуй малко как стана
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Kъде ги тези снимки в галерията?
plamen_hh - шофьорите на печки смятам знаят, че не карат бензинки - кви са тези "по-малки" то аз на бензинова кола рядко практикувам подобни техники, какво остава за дизелова? Чудна работа, но пък може и да си прав - има ги всякакви
plamen_hh - шофьорите на печки смятам знаят, че не карат бензинки - кви са тези "по-малки" то аз на бензинова кола рядко практикувам подобни техники, какво остава за дизелова? Чудна работа, но пък може и да си прав - има ги всякакви

- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
И ко стана тя? Няма ко да върти помпата и угасна. Ей не се научиха тея немци да ползват легиращи елементи.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
7 мнения
• Страница 1 от 1