Ето я и новата Бима !
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Ето я и новата Бима !
След случката със старата Бима преди 2 дена , бях принуден да си търся нова кола , дълго се чудих к`во да бъде и накрая го измислих - ///М3 . С парите от застраховката на 328-цата и малко заемче си взех това зверче . Има малки забележки по колата но общо взето всичко е ОК.
Извинявам се заз лошото качество , като имам време ще я снимам .

Извинявам се заз лошото качество , като имам време ще я снимам .
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Въхх
Само дето е объркан волана
Иначе 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Много истинска,най красивото М излизало от заводите до сега според мен
Честито да си я караш със здраве 

честито и от мен.перфектна е.уместно ли е да попитам за цената?от любопитство,познат ми разправя тука едни истории че като моето с докарването излизало 5-6000 лв,пасати 2006 с екстри за 7-8000 лв с докарването,което за мен са нереални цени,обаче отчитам някакво повишение на колите с десен волан по родните пътища.едни казват че е към 2000 лв смяната на волана в зависимост от колата,други по-скъпа....
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
ката
plamen_hh написа:Страхотна е обаче има ли твърд таван
Не , твърд таван няма , но като имам излишни пари мисля да и купя
Сладур1 написа:честито и от мен.перфектна е.уместно ли е да попитам за цената?от любопитство,познат ми разправя тука едни истории че като моето с докарването излизало 5-6000 лв,пасати 2006 с екстри за 7-8000 лв с докарването,което за мен са нереални цени,обаче отчитам някакво повишение на колите с десен волан по родните пътища.едни казват че е към 2000 лв смяната на волана в зависимост от колата,други по-скъпа....
Ами тая ми излезе 16000 паунда , без диагностика и застраховката. Иначе това че можеш да си вземеш Пасат 06 за 8000лв или Е46 за 6000 е пълна простотия , не казвам че не може , но или ще е ПЪЛЕН боклук на 300000км и без екстри или ще е ударена . Относно десния волан нямам идея колко струва , аз съм в УК за постоянно и не мисля да я внасям в БГ.
12 мнения
• Страница 1 от 1