-40?Свързване на датчик за темп.!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
-40?Свързване на датчик за темп.!
Колеги прител си зе е46 320д 2001г ,но на борда му показва -40градуса и пича купи датчик за температурата предполагам че стои някаде по въздуховодите!Ето това :
Та молбата ми е нещо схеми,снимки за свързване да дам на човека ,че се чуди каде да го свурже!
Мерси предварително!

Та молбата ми е нещо схеми,снимки за свързване да дам на човека ,че се чуди каде да го свурже!
Мерси предварително!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
аз понеже още си патя от пишман майстор ( и предишния собственик също) и едвам изчистих простотиите които са сатворили неговите ръце видях, че слагайки ми подкалника е спестил този датчик ... ако не е тайна каква му е цената
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Ми момчето ми каза че го е купил от една морга за 6 лева!
Иначе също ми развиваше някаква теория че му се менят оборотите когато си пусне климатика защото липсвал този датчик и т.н!
Иначе също ми развиваше някаква теория че му се менят оборотите когато си пусне климатика защото липсвал този датчик и т.н!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Мястото на датчика за температурата е точно пред лявата гума (шофьорската) (на предната част на подкалника мисля от страната на мотора, не на купето)
Понеже точно тази част от подкалника на мен ми липсва съм го закрепил по-високо...обаче не мери точно (твърде близо е до двигателя и дава високи стойности на температурата)

Понеже точно тази част от подкалника на мен ми липсва съм го закрепил по-високо...обаче не мери точно (твърде близо е до двигателя и дава високи стойности на температурата)
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
plamen_hh написа:Аз отпред в дясно пък го гледах моя или съм гледал нещо друго
друго си гледал ... в левия подкалник се пада и моя ... а едва ли ще тръгнат да го местят

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
Ся гледам отляво само стойката му стои него го няма
пък ми показва температурата на таблото и то вярно само дето от време наврее откача
пък онова нещо на същото място отдясно за какво служи някой има ли си идея
Ето там където трябва да стои няма никой
А ето го това от другата страна на същото място
Бронята ми е малко по различна от стандартните можи ли да е това

Ето там където трябва да стои няма никой
А ето го това от другата страна на същото място

Бронята ми е малко по различна от стандартните можи ли да е това

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
А бре, пичове, отивате в един магазин за електронни компоненти и се купувате термистор на 4,7 К за 0,86 лв. Този оригиналния какво мислите съдържа в тая тръбичка ? Че има букса, голяма работа. Няма значение как го свързвате, няма "-", няма "+", единия крак отива на маса, другия в борда. Я не се стягайте с разни цифри, че ме заболява главата.
КОЛЕГА, АЗ ЛЯТОТО НАПРАВИХ ТАКА КАКТО МЕ ПОСЪВЕТВА, КУПИХ ТЕРМИСТОРА ПО ПОКАЗАНИЯ КАКВИТО МИ КАЗА, АМА КАТО ГО СВЪРЗАХ И ЗАПОЧНА ДА ПОКАЗВА ЕДНИ ЩУРОТИЙ... НАВЪН БЕ ОКОЛО 40С, ТО МИ ПОКАЗВАШЕ 12С. КУПИХ ДРУГ, ПАК ТАКА БЕ ОКОЛО 40 И ПОКАЗВАШЕ 8. ЯДОСАХ СЕ, КАЧИХ СЕ В КАМОР И СИ КУПИХ ЗА 80ЛВ И ПОЧНА ДА ПОКАЗВА ВЯРНО. А СА КАЖИ КАК ЧОВЕК ДА СЕ ПРАВИ НА ЦИГАНИН. МНОГО МИ СЕ ИСКАШЕ ДА СИ ГО НАПРАА И ДА ИМ ТЕГЛА ЕДНА МАЙНА НА ОНИЯ ОТ БИЗНЕС ПАРКА, АМА.... ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е ДА СА МИ ПРОДАЛИ НЕКАЧЕСТВЕНО НЕЩО, ДЕТО НЕ Е ТОВА, КОЕТО ПИШЕ
- Nukem
- старши ентусиаст
-
По моргите са по пет лева,кво направихте вие 80,макар че го разбирам колегата като ти писне отиваш зимаш оригиналното и да ти е мирна главата!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
По вероятно е нещо друго да си ти дали, кой знае какви патки са продавачките. Пробвах на мойта каляска и показва 1:1, какъв е проблема сега незнам.
- shaterhand
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520 D
Потвърждавам тезата на Niki, по негов съвет си сложих такова термисторче - хайде с малко изолибанд го увих и айде на мястото на старото - бачка си перфектно вече 6 месеца.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2