тресене в купето ... ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
тресене в купето ... ?
смених тампоните на двигателя и пак тресе , по малко но има вибрация и като седя на 1 място пак тресе . при гасене има и при палене .
колата е е46 2003 г новия фейс 150 коня дизел .
някакви идеи ??? един приятел каза че попринцип 4 цилиндровите двиг. си тресат ....?
благодаря !
някакви идеи ??? един приятел каза че попринцип 4 цилиндровите двиг. си тресат ....?
благодаря !
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Принципно тресаъ ТРИЦИЛИНДРОВИТЕ опел корса 1.0
Дали са ти ги сложили правилно тампоните

Дали са ти ги сложили правилно тампоните

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Re: тресене в купето ... ?
iliikata_3 написа:смених тампоните на двигателя и пак тресе , по малко но има вибрация и като седя на 1 място пак тресе . при гасене има и при палене .
благодаря !
Или са ти набутали някои твърди тампони по вероятно

Мойте неска ги загледах понапукани и като паля и гася доста тресе иначе на тихи обороти се едно си е бензинка никакви вибраций и ме страх да ги сменя да не ми набутат фълшиви

- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
Re: тресене в купето ... ?
plamen_hh написа:iliikata_3 написа:смених тампоните на двигателя и пак тресе , по малко но има вибрация и като седя на 1 място пак тресе . при гасене има и при палене .
благодаря !
Или са ти набутали някои твърди тампони по вероятноима много такива случай
Мойте неска ги загледах понапукани и като паля и гася доста тресе иначе на тихи обороти се едно си е бензинка никакви вибраций и ме страх да ги сменя да не ми набутат фълшиви
проблем ли е да се кара или пак трябва да ги сняням ???
каде да прегледам колата?
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Най вероятно са ти сложили тампони за бензинова,което се случи при мен.Докато ми дойдат оригиналните ми опадаха пломбите и ауспула ми се пукна на 3 места...
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
И при мен има разтрисане като спра на сфетофор в порядъка на 3-4 секунди на празен ход.Едва ли са тампони,по-скоро си мисля,че може да е от клапана за рециркулация на отработените газове.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
IvaN66 написа:И при мен има разтрисане като спра на сфетофор в порядъка на 3-4 секунди на празен ход.Едва ли са тампони,по-скоро си мисля,че може да е от клапана за рециркулация на отработените газове.
Точно заради това 3,4 секундно притрисане смених моите.Сега вече тресенето е минало...
7 мнения
• Страница 1 от 1