грешка след смяна на фаровете?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
грешка след смяна на фаровете?
колеги,
защо като си смених фаровете със ксенонови ми излиза грешка на таблото. Като ги пусна и грешката изчезва. Спирам ги и след няколко минути пак се появява. Да не би да трябва да ходя да програмирам нещо в Дару или да са прецакани?
защо като си смених фаровете със ксенонови ми излиза грешка на таблото. Като ги пусна и грешката изчезва. Спирам ги и след няколко минути пак се появява. Да не би да трябва да ходя да програмирам нещо в Дару или да са прецакани?

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Колега ти си сменил само фаровете, но не и лайт модула. По тази причина ти показва изгоряла кръшка. Има решение на проблема - описъл съм го в една тема тук във форума. Провери с търсачката и ще я намериш 

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Колега защо не искаш да използваш моя вариянт? Какъв е проблема? какво може да се случи? Др вариянт е да сложиш ксенон 55w 

ами не исках допалнителни устроиства, кабели и др. боклуци ама щом е толкоз зле работата с програмирането, може и да се наложи...
благодаря на всички за мненията.
ПС само да споделя, че оригиналният ксенон е много по-д'обар.
Китайски с рефлектор - вобще не свети където и както трябва. Само дето е излишно силен и взема погледа и на водача и на всички. Вкл. хората от къщите на 2ри етаж:)
благодаря на всички за мненията.
ПС само да споделя, че оригиналният ксенон е много по-д'обар.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2