друсане в купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
друсане в купе
Здравейте колеги , от няколко дена карам е46 320д , но забелязах друсане доста голямо в купето при спиране при ниски обороти на около 1000-1300 . Самото друсане трае около 2-3 секунди но цялото купе почва да се тресе. моля ако някой е имал този проблем или има представа от какво може да бъде
. Мерси предварително. П.С ще пратя и снимки скоро

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Pehata написа:insignia написа:мерси ще погледна
А при палене и гасене на двигателя друса ли силно ?
моя случай:
При палене и гасене колата се тресеше-поръчах тампони, смениха ги, паля-не друса.
Подавам газ...после гася-не друса.
обаче....при работа на оборот...е много кофти случка-тресе се!!
Оказа се, че е от тампоните...не помня марката ...твърди били.
Направих рекламация и поръчах Феби, като ще доплатя за тях и ще си върна тампоните.
Като имам резултат-ще пиша.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: друсане в купе
insignia написа:Здравейте колеги , от няколко дена карам е46 320д , но забелязах друсане доста голямо в купето при спиране при ниски обороти на около 1000-1300 . Самото друсане трае около 2-3 секунди но цялото купе почва да се тресе. моля ако някой е имал този проблем или има представа от какво може да бъде![]()
Двигателя какъе е - 136 или 150 к.с. ? Ако си със 136 кс. съм по-склонен да предположя, че проблема е не само в тампоните, но и в "плочката" на ГНП-то.
136 коня е , но като 4е ли наистина има и малко тупкане от мотора . Утре като сменям маслата ще трябва маи да се погледне. А дали ще има скоро среща на Е 46 защото много бих искал да обменя малко опит с по запознати хора от мене
защото нито бмв съм карал нито дизел до момента и всичко ми е пълна мъгла

Re: друсане в купе
pazokolarov написа:insignia написа:Здравейте колеги , от няколко дена карам е46 320д , но забелязах друсане доста голямо в купето при спиране при ниски обороти на около 1000-1300 . Самото друсане трае около 2-3 секунди но цялото купе почва да се тресе. моля ако някой е имал този проблем или има представа от какво може да бъде![]()
Двигателя какъе е - 136 или 150 к.с. ? Ако си със 136 кс. съм по-склонен да предположя, че проблема е не само в тампоните, но и в "плочката" на ГНП-то.
колега , под плочка упр. блок ли имаше предвид?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
според мен проблема с тупкането е от клана- вакум регулатор на АГРа. Моят като го смених се оправи. Но след 2-3 месеца пак започна. Не разбирам много, ама имам чуството, че турбото също може да прави този проблем с няговият уестгейт. Говорих веднъж в реалтурбо с един мъж и той каза, че е възможно... Това е следващото нещо което ще проверя.
14 мнения
• Страница 1 от 1