Халогени ???

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Халогени ???

Мнение от NEMEZIS » 05 Ное 2008, 17:33

Здр.колеги проблемат ми е следният,наскоро си сложих ксенон и ангелски о4и,но като светна халогените и покрай белиа фон на останалото халогените ми светят жълто и мн се дразня,а крушките са със целият цокал,гледах в каталог,но там пише само за различни модели крушки с цокли ,а не с какъв цвят свети,какво да направя???
Благодаря предварително.
НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА КАЖЕШ ТОВА,КОЕТО НЕ СЕ СРАМУВАШ ДА СИ ПОМИСЛИШ !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 05 Ное 2008, 17:40

Ами те трябва да светят малко жълтеникакво, защото са за мъгла 8)
Ако искаш да са с бяла светлина си губят смисъла, още повече че полицаите ще те гонят (ако те хванат :mhihi: ) ако не ги ползваш по предназначение.
Изображение
ИзображениеИзображение

Слави
Аватар

Re: Халогени ???

Мнение от © » 05 Ное 2008, 18:57

NEMEZIS написа:Здр.колеги проблемат ми е следният,наскоро си сложих ксенон и ангелски о4и,но като светна халогените и покрай белиа фон на останалото халогените ми светят жълто и мн се дразня,а крушките са със целият цокал,гледах в каталог,но там пише само за различни модели крушки с цокли ,а не с какъв цвят свети,какво да направя???
Благодаря предварително.

Изображение
:mhihi:
ксенон на 4300К, естествено китайски, защото оригинален за халогени няма
вярно че е повече за гъзария, но и мен много ме дразнеха тези жълти крушки долу. Има доста отблясъци, но в комбинация с биксенона на по пусти пътища през нощта става като ден пред теб :D
иначе за нормални условия оригиналният ксенон на фаровете свети достатъчно силно

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 06 Ное 2008, 7:45

Слави, супер е станало! отпред все едно гледам моята колица! днес като видях каква мъгла има сутринта се замислям и аз да бодна едни ксенони в халогените. кажи ти откъде си ги купи тия 4300 К?

за ксенона в дългите- как седи въпроса със светкавицата? достатъчно бързо ли се пали? не че непрекъснато светкам с фаровете, ама знам ли и аз...

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Ное 2008, 14:10

аз на дългите нямам ксенон, не мисля и да слагам, въпреки че май имало някакви бързи ксенони и за дълги. Все пак ако ще загряват по 10сек. няма смисъл. Единствено там са халогенни крушки Н7 които светят заедно с биксенона

иначе ксенона на халогените ми е от Babuha - НВ4 на 4300к
има си място на десния подкалник и на гредата на бронята за тях :mhihi:
Не съм правил сравнение между халогенни крушки и ксенон на халогените за мъгла, но принципа е, че в тази ситуация жълтите крушки са с предимство

Назад към E46