въпрос за вървеж
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
въпрос за вървеж
Здравейте колеги от няколко дни имам Е46 318 комби с мотор 1.9 та въпроса ми е следния до към 3000 оборота върви като оса но след това едно тегаво набиране и по неже до сега не съм карал такава кола не знам дали е нормално и дали няма някъкъв проблем благодаря на всички които ще ми помогнат 

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
здрасти,
ами при мен е обратното - до кам 3000 е добре, но след 3500-4000 се 'разгръща' двигателя и се побърква направо.
и аз съм 318 1,9. може би имаш проблем с дебитомера (четох на скоро подобен проблем с един дизел), но не съм на 100% сигурен. Най-чистата работа една диагностика в добър сервиз и ще ти стане ясно.
С един приятел коментирахме, че и той е така - високо оборотна машина
ами при мен е обратното - до кам 3000 е добре, но след 3500-4000 се 'разгръща' двигателя и се побърква направо.
и аз съм 318 1,9. може би имаш проблем с дебитомера (четох на скоро подобен проблем с един дизел), но не съм на 100% сигурен. Най-чистата работа една диагностика в добър сервиз и ще ти стане ясно.
С един приятел коментирахме, че и той е така - високо оборотна машина

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
В отговор на вашия проблем ви предоставям...23 страници за четене...започвайте
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E5%EC+2500

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E5%EC+2500
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- tedier
- Потребител
-
- Кара: 316I 1999 E46
- Мечтае да кара: всяка М5
и аз съм го прочел във форума ,според мен може би се касае за дебитомер. Ето как може сам да провериш -махаш буксата от дебитомера(колата не може малко да поддържа обороти сама ,но докато влезеш в колата и подадеш газ ще държи. После е тестваш и виждаш дали върви добре.(тоест е оса ) :-) и ако е така значи си за дебитомер-325лв. от БОШ ,иначе е 620 лева в Дарукар -който пак е БОШ!!! Дано съм ти бил полезен -,мойта се познаваше и че при студен мотор се даваше..
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
след 3000 оборота почва да върви и при мен. 1,2,3 са къси скорости, но 4 и 5 предавака са доста дълги. Моята на 4 та прави 170 на 5 200 и.. Според мен имаш проблем
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
благодаря за перфектните отговори ще направя диагностика и сигурно ще сменям дебитомер. да ви питам за добри майстори на БМВ в софия гледам по другите форуми имат клубни майстори и си водят колите при тях 

9 мнения
• Страница 1 от 1