С това можете да ми помогнете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
С това можете да ми помогнете
Колеги здравеите
приблема ми е
Те4е ми масло от стоиката която държи маслемия филтер която е захваната за блока с болтове и искам да ми дадете какво представлява като 4аст от мануала търсих но не я намерих
Обайдах се в Дару кар гарнитурата я имат но ми казаха 4е имало и някъкъв клапан които се сменял ако мойе и негода ми го покажете
Мерси колеги и на сбирката 6те по4ерпя
А колата е с двигател М-43 318 И Е-46 1999г 118 PS
приблема ми е
Те4е ми масло от стоиката която държи маслемия филтер която е захваната за блока с болтове и искам да ми дадете какво представлява като 4аст от мануала търсих но не я намерих
Обайдах се в Дару кар гарнитурата я имат но ми казаха 4е имало и някъкъв клапан които се сменял ако мойе и негода ми го покажете
Мерси колеги и на сбирката 6те по4ерпя

А колата е с двигател М-43 318 И Е-46 1999г 118 PS
(ЕЦВАНЕ)
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Здрасти, и при мен беше така, течеше и то доста оказа се, че не е от гарнитурата, а като свалиш стоиката на тази част, която е номер 4 на схемата, има два "о" пръстена. Трябва да ги смениш и проблемът е решен с гарнитурата точно за 6 лева и работа 20 минути. Ако смениш само гарнитурата пак ще тече тези пръстени реално уплатняват, но по добре смени и гарнитурата.
Успех
Успех
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колеги без вас не може
само искам да попитам колегата за двата О прустена те на клапана ли се намипат или са някъкви други
За6тото аз сум го купил този клапан и там си ги има два О прустена но за тях ли става въпрос не знам
А и да попитам само алтернатора ли трябва да сваля или и хидравли4ната помпа маи е тя под алтернатора не знам
И ако може колегата които е сменял да ме запознае малко със слу4ея за6тото събота мисла да деиствам
само искам да попитам колегата за двата О прустена те на клапана ли се намипат или са някъкви други
За6тото аз сум го купил този клапан и там си ги има два О прустена но за тях ли става въпрос не знам
А и да попитам само алтернатора ли трябва да сваля или и хидравли4ната помпа маи е тя под алтернатора не знам
И ако може колегата които е сменял да ме запознае малко със слу4ея за6тото събота мисла да деиствам

(ЕЦВАНЕ)
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колеги смених гарнитурата и клапана с 2та О прустене и се надявам вси4ко да е ок
3 4аса работа доста разглобяване но сега е с измит двигател и 6те видим за те4ове
И в неделя дане забравите за сбирката 02 11 08г
3 4аса работа доста разглобяване но сега е с измит двигател и 6те видим за те4ове

И в неделя дане забравите за сбирката 02 11 08г
(ЕЦВАНЕ)
6 мнения
• Страница 1 от 1