Смяна Климатик с Климатроник ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330d

Смяна Климатик с Климатроник ?

Мнение от gggalf » 24 Окт 2008, 14:25

искам да попитам дали е възможна смяната на климатик с климатроник имам предвит какво трябва да се смени и достатачно ли е да се семни само вътрешният панел в копето или ще трябват и други смени ? става дума за 320 Е46 Компакт

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 24 Окт 2008, 16:11

Аз исках преди да правя такава интервенция и ми казаха, че трябвало само вътрешния панел да се смени. Не знам дали са ме излъгали. Каза ми го човек който се занимава с климатици на коли.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320д, 320и, 328и

Мнение от oTECa » 24 Окт 2008, 18:53

Agande написа:Аз исках преди да правя такава интервенция и ми казаха, че трябвало само вътрешния панел да се смени. Не знам дали са ме излъгали. Каза ми го човек който се занимава с климатици на коли.

Мисля че ще трябва да смениш и въздухоотводите. При климатроника се командват електронно. А при климатика предполагам че са на жило от врътката.
Не съм сигурен :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 24 Окт 2008, 18:55

oTECa написа:
Agande написа:Аз исках преди да правя такава интервенция и ми казаха, че трябвало само вътрешния панел да се смени. Не знам дали са ме излъгали. Каза ми го човек който се занимава с климатици на коли.

Мисля че ще трябва да смениш и въздухоотводите. При климатроника се командват електронно. А при климатика предполагам че са на жило от врътката.
Не съм сигурен :confused:

На Е36 е така и процедурата е доста "играничка" и бая $$$, според мен не си заслужава :roll:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Назад към E46