Смяна Климатик с Климатроник ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
Смяна Климатик с Климатроник ?
искам да попитам дали е възможна смяната на климатик с климатроник имам предвит какво трябва да се смени и достатачно ли е да се семни само вътрешният панел в копето или ще трябват и други смени ? става дума за 320 Е46 Компакт
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Agande написа:Аз исках преди да правя такава интервенция и ми казаха, че трябвало само вътрешния панел да се смени. Не знам дали са ме излъгали. Каза ми го човек който се занимава с климатици на коли.
Мисля че ще трябва да смениш и въздухоотводите. При климатроника се командват електронно. А при климатика предполагам че са на жило от врътката.
Не съм сигурен

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
oTECa написа:Agande написа:Аз исках преди да правя такава интервенция и ми казаха, че трябвало само вътрешния панел да се смени. Не знам дали са ме излъгали. Каза ми го човек който се занимава с климатици на коли.
Мисля че ще трябва да смениш и въздухоотводите. При климатроника се командват електронно. А при климатика предполагам че са на жило от врътката.
Не съм сигурен
На Е36 е така и процедурата е доста "играничка" и бая $$$, според мен не си заслужава

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

4 мнения
• Страница 1 от 1