Спря да набира
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Спря да набира
До преди седмица всичко ОК,върви си без проблеми. 200 си ги правеше,сега до 150 и край. На 4-та си набира и като резна 5 спира ускорението,колкото и да натискам
да няма нещо дюзичка запушена или де да знам??? Обаче пак си има ряз,набира си нормално,но до 5-та после спира

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
една проверка на дебитомера няма да е излишна , а понеже свързвам тази тема със запитванети ти за чип тунинг - първо оправи проблема , после е време за тунинг 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Днес я пробвах малко повече и се държа добре само по едно време от 4-та като включих 5-та и вървя до към 3 хиляди нормално и после спря да набира за малко и стрелката на разходомера се върна леко,пуснах газта леко и пак я настъпих и си тръгна нормално.... Пробвах я до 200 и си вървеше пушка... незнам що така спря подаването на газ за миг.... за втори път ми се случва на един и същи баир на магистралата???
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
plamen_hh написа:Виж може да е от катализатора то единия ми е изпразнен но като ми сменяха меката връзка ми каза че другия скоро ще ми направи проблем пък и колата и да я изклучвам с до дупка газ грам не изпушва.
Абе да знаеш, че май са ни запушени катализаторите и мойта въобще не пуши, даже при як форсаж.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2