Абе нямах идея че и това се краде по е46ците
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Абе нямах идея че и това се краде по е46ците
Абе нямах идея че и това се краде по е46ците. Ама снощи на Мария Луиза до Хаджидрагановите къщи и това ми свалиха от колата. Тия отрепки в 8 вечерта си свалят части от колите без да им мигне окото.
Даийте съвет за някакви по евтини бъбреци че не ми се дават 120-160лв. За наркоманите. Във форума има няколко човека които продават ама те нещо не си вдигат телефоните и не еб.... на лично.
Като взема новите бъбреци ще има снимков матерял по поставянето им така че ако някой се опита да ги вземе то тогава ще ти изкриви предния капак
ПП преди няколко години имаше респект в тия коли ама сега станаха евтинджос и кат се отприщиха друсачите край няма. Ама и пари за е90 още няма така че........
Даийте съвет за някакви по евтини бъбреци че не ми се дават 120-160лв. За наркоманите. Във форума има няколко човека които продават ама те нещо не си вдигат телефоните и не еб.... на лично.
Като взема новите бъбреци ще има снимков матерял по поставянето им така че ако някой се опита да ги вземе то тогава ще ти изкриви предния капак
ПП преди няколко години имаше респект в тия коли ама сега станаха евтинджос и кат се отприщиха друсачите край няма. Ама и пари за е90 още няма така че........

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Парите от тия бъбреци за бъбречна трансплантация да ги дадат
А някой ако си ги е поръчал на наркозите за неговата ега ги строши в некой стълб с 200....
Нема да се оправиме скоро тука,в "Извън темата" има тема от днес за открадната капачка на резервоара след като са разбили вратичката по най-брутален начин....Е това к'во е вече ?!?!
Бацеее,силикона нема да те спаси,ше си останеш без преден капак следващия път
.Тия нищо ги не плаши!!!

Нема да се оправиме скоро тука,в "Извън темата" има тема от днес за открадната капачка на резервоара след като са разбили вратичката по най-брутален начин....Е това к'во е вече ?!?!
Бацеее,силикона нема да те спаси,ше си останеш без преден капак следващия път

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
да ви имам проблемите на един приятел на голф 2 му разбили стъклото и му гепили пепелника нищо др
един приятел пък му гепиха фаровете . и като отиде да си търси нови си намери неговите
в бг всичко се краде от всяква кола вече.аз затова съм решил да махам лайсните и да си изчистя колата отвсякде и да направя супер здраво всичко за да не се маха , аз ще давам луди пари а те да ми крадат нещатата..... да да.......... €62.23 стуват тези ако те кефят http://www.uk-tuning.com/acatalog/info_1014.html

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
е90 и на снимка не бих си взел пред е46

иначе неприятно. защо не видиш някоя морга за бъбреци ... може да изкокне нещо

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- petarco
- Потребител
-
- Кара: овцете с кривака
- Мечтае да кара: сувалка
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Бях обещал сники от поставянето
Ето ги и тях:
изкарвате и двете палчета (щифт...) или поне едното ако е възможно (лесно се чупят)

купувате си поксипол или бизон лепило

намазвате палчетата (щифт...) обилно с лепило и изчакайте минимум 30 минути да хване

Не го препоръчвам на хора без автокаско
Ето ги и тях:
изкарвате и двете палчета (щифт...) или поне едното ако е възможно (лесно се чупят)
купувате си поксипол или бизон лепило
намазвате палчетата (щифт...) обилно с лепило и изчакайте минимум 30 минути да хване
Не го препоръчвам на хора без автокаско

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...

- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
На мен ми свалиха лявото огледало (само стъклото) преди една седмица.....
Явно си се краде здравата, но пак казвам - Един път ще ги хвана и ще режа парчета от тях...

Явно си се краде здравата, но пак казвам - Един път ще ги хвана и ще режа парчета от тях...

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Трябва да се съберем някой път от форума, да оставим една спретната баварка на хубаво място вечерно време и да се накачулим по ъглите. Ще имат доста работа от травматологичното.

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2