въпросче за ксенон и би ксенон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bira&6kembe
- кандидат ентусиаст
-
въпросче за ксенон и би ксенон
колеги дали всички е46 след 2001г, с фабричен ксенон имат функцията би ксенон или това са съвсем отделна категория фарове? нещо днес ме объркаха в един друг форум че всеки ксенонов фар за е46 имал маханизма за промяна на ъгъл на ксенон крушката и съответно да дават къси -дълги в рамките на тази една крушка?
мерси
мерси
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Re: въпросче за ксенон и би ксенон
bira&6kembe написа:колеги дали всички е46 след 2001г, с фабричен ксенон имат функцията би ксенон или това са съвсем отделна категория фарове? нещо днес ме объркаха в един друг форум че всеки ксенонов фар за е46 имал маханизма за промяна на ъгъл на ксенон крушката и съответно да дават къси -дълги в рамките на тази една крушка?
мерси
няма механизъм за промяна на ъгъла , а има бленда пред лупата (вътре в самия фар) на късите . На дълги просто блендата се вдига и лупата свети на 100% + допълнителния фар за дългите се включва
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Re: въпросче за ксенон и би ксенон
V-max написа:bira&6kembe написа:колеги дали всички е46 след 2001г, с фабричен ксенон имат функцията би ксенон или това са съвсем отделна категория фарове? нещо днес ме объркаха в един друг форум че всеки ксенонов фар за е46 имал маханизма за промяна на ъгъл на ксенон крушката и съответно да дават къси -дълги в рамките на тази една крушка?
мерси
няма механизъм за промяна на ъгъла , а има бленда пред лупата (вътре в самия фар) на късите . На дълги просто блендата се вдига и лупата свети на 100% + допълнителния фар за дългите се включва

3 мнения
• Страница 1 от 1