моля за препоръка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
моля за препоръка
Знач, че има доста изписано по тая тема, но искам свежа информация, че с времето се мени качеството на услугите. Та трябва ми качествен сервиз който да ми чекне компа, изкара ми грешка, че не ми работи подгряването на лмбда сондата (каквото и да значи това) искам да ида в сервиз който да ми чекнат глешката, но освен да ми я чекнат да ми отстранят и проблема. Насочете ме към сервиз по възможност около плиска или около хладилника. Знам един на 4-ти километър под моста мисля че СИТИ се казваше та дали е читав и дали могат да ми свършат работа. Знам, че доста БМВ-та се карат там.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
отиваш в сервиз ЮВЕ на симеоновско шосе , зад автокъща А2. Намира се на новия сфетофар за зимния дворец. Там имат всичко , а и Веско си е голям бимер фен
ПС - смени и колата в аватара , стига ства 320д

ПС - смени и колата в аватара , стига ства 320д

kopchev написа:V-max написа: ПС - смени и колата в аватара , стига ства 320д
Упсвярно ма все пак си го имам и него
ще си взема забележка и го сменям веднага.
М/у другото и аз чух за този сервиз и ще взема да ида тази седмица. Нещо час трябва ли да си запазвам?
Най-добре е да запазиш за да не се разкарваш 2-пъти

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Благодаря колега за тел., но там могат да ме вземат най рано другата седмица.
Дали има читав сервиз в който да мога да си закарам колата днес или ако ме приеме днес значи няма клиентела и не е добър сервиза
Ужас, трябва да пътувам до Гърция и въобще не ми се тръгваше така
Иначе момчето от този сервиз беше много любезно което като първо впечатление беше мн.добре, а няма ли първо впечатление няма и второ 

Дали има читав сервиз в който да мога да си закарам колата днес или ако ме приеме днес значи няма клиентела и не е добър сервиза

Ужас, трябва да пътувам до Гърция и въобще не ми се тръгваше така

kopchev написа:Благодаря колега за тел., но там могат да ме вземат най рано другата седмица.![]()
Ужас, трябва да пътувам до Гърция и въобще не ми се тръгваше такаИначе момчето от този сервиз беше много любезно което като първо впечатление беше мн.добре, а няма ли първо впечатление няма и второ
Пич пуснал съм ти Л.С. Имам едно момче има цялата апаратура за нашите бими

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Да!bmw320Ci написа:сервиза "юве bosch" ли се казва???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
10 мнения
• Страница 1 от 1