чип за е46 318и?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
чип за е46 318и?
Има ли смисъл да се слага чип на е46 318и)99 година)118коня мотора и кво друго може да се пипне за да тръгне колата по-добре(без да се пипа дълбоко в двигателя) 

- optimist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e65 730d SE
- Мечтае да кара: m5
Чип ?
има смисъл да сложиш чип, не очаквай чудеса поради липсата на турбина
но офект ще има доста осезаем пък и разхода ще ти намалее ако не я ръчкаш повече
Виж във форума продава Лъчо всички са доволни от него
Няма много смисъл да правиш нещо друго за мощност инвестицията е голяма и ще ти стъпи на пари доста високо направо си купи по-мощна кола

Виж във форума продава Лъчо всички са доволни от него
Няма много смисъл да правиш нещо друго за мощност инвестицията е голяма и ще ти стъпи на пари доста високо направо си купи по-мощна кола

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
по добре смени генерацията и въздушния филтър ефекта ще е по значим, а в комбинация с чипа още по добре, др ефтин вариянт е нитро система с около 50 HP за М43 Б19
, а иначе чип от Лъчо в продава потърси за чип около двеста и нещо ми беше казал като цена ПП пиши колега какво си пипнал после и какъв е ефекта
успех!

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Това което колегите пишат е вярно, но не очаквай ефекта уаууу , като го сложиш тоя чип, най-много 10 коня да ти качи отгоре, генерацията в комбинация с въздушния филтър според зависи, но да кажем още 10 коня отгоре и накрая като теглиш чертата ти идват разходи от около знам ли 1000 лева и колата ти става със 138 коня, ако те задоволяват ок, но ако търсиш по-голяма мощ ще трябва да сменяш колата
При всички случаи и на мен ще ми е интересно да кожеш какви са ти отзивите от чип-а ако сложиш.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
С чип и генерация едва ли ще я докараш до 138 коня.
Един приятел сложи шрик вал, спортен кит за конусен филтер (не само да боднеш филтъра от илиенци на мястото на твоя - а цяла нова система на въздухусбора ) и сложи чип - колата стана около 135 коня. Верно доста повече респонс, но за 2000+ лв.
(на една от последните страници в раздела са за тая 318ка, можеш да ги намериш). Така че ти си решаваш, ама ми се струва доста скъпо засилването на 318и , а не мисля 4е ще е доста оправдано. По-добре с тия пари да си платиш акциза на едно 323 или328 
Един приятел сложи шрик вал, спортен кит за конусен филтер (не само да боднеш филтъра от илиенци на мястото на твоя - а цяла нова система на въздухусбора ) и сложи чип - колата стана около 135 коня. Верно доста повече респонс, но за 2000+ лв.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

6 мнения
• Страница 1 от 1