Въпрос за фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за фарове
Колата ми е с фейслифт фарове,без ксенон.Имам в гаража едни фарове ама от преди фейслифта със счупени стъкла ,но със здрав ксенон и лупи.Възможно ли е да се сложи този ксенон на новите фарове?
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Аз мисля, че може да стане, дори по спомен бях чел нещо в e46fanatics.com, но не съм сигурен и не искам да те подвеждам! Със сигурност обаче фаровете са различни и трябва да се опиташ да преправиш твоите, не може да вземеш само лупите и рефлектора и да го нанижеш в новия фар.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Re: Въпрос за фарове
petio_v написа:Колата ми е с фейслифт фарове,без ксенон.Имам в гаража едни фарове ама от преди фейслифта със счупени стъкла ,но със здрав ксенон и лупи.Възможно ли е да се сложи този ксенон на новите фарове?
Колега ако продаваш счупените фарове пиши ЛС. Не държа да са с ксенона.
- pretendeer
- кандидат ентусиаст
-
Koлега, тези стъкла нови ли са ? Мога да ги взема ако са нови или ако не са нови, поне да са запазени .
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колега можеш да изпозваш ксенон системата , но фаровете няма да станат. Трябва да си купиш фарове за фейс-лифт с лупи.
Също така може да сложиш и ксенона на фаровете си без лупи, но ще заслепяваш доста останалите.
ПП : ако продаваш счупените фарове ми драсни едно ЛС.
Също така може да сложиш и ксенона на фаровете си без лупи, но ще заслепяваш доста останалите.
ПП : ако продаваш счупените фарове ми драсни едно ЛС.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Виж нали стават само лупуте според мен ще станат ако не си метни само ксенона или пък си купи стъкла от колегата по горе 

9 мнения
• Страница 1 от 1