Тресене при потегляне
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Тресене при потегляне
Отскоро ми се появи една вибрация усещам я във волана когато потеглям и когато съм около 1000-1100 Об/м независимо на коя скорост, трепери ми направо волана 

- ivo752
- младши ентусиаст
-
То наистина трепери цялата ама като я карам по продължително в градски условия казаха ми че наистина съединителя нещо май бил крив или нещо такова,а я носих в сервиз Технотранс в Русе и ония ми казаха че рейката била за смяна
нова била към 2000лв. и си мисля да не тресе нещо от нея ли незнам вече,от тампони на двг-то ли,от демферна шаиба ли вече наистина незнам 

- infovan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-Е46 320D
- Мечтае да кара: нова
- Детайли за колата: Е-46
тресене при десен завой!
Още като взех колата усетих че на десен завой ми трепери волана!реших,че са тампона на носача,смених го,но треперенето остана!прегледах носача шарнирите,нищо видимо!имате ли идея от какво може да е?
- ivo752
- младши ентусиаст
-
Re: тресене при десен завой!
Даже сигурно ти просвирва и хидравликата поне при мене е така,но не винагиinfovan написа:Още като взех колата усетих че на десен завой ми трепери волана!реших,че са тампона на носача,смених го,но треперенето остана!прегледах носача шарнирите,нищо видимо!имате ли идея от какво може да е?

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
на мене пък като мина по неравен пат и волана супер много тресе,нормално ли е това или не,случаино пътя ако е карпен или нещо напукан и вулана е като вибрация на телефон 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
rdk написа:и мен така ми вибрира волана при минаване на неравности и ми казаха - от амортисьорите![]()
нещо странно ми звучи но кат ги сменя ще видим
Прецакани амортесьори хлопат много здраво, не само да тресе волана

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ivo752
- младши ентусиаст
-
От носача(разбирай разбит шарнир)дали може да е,и рейката лесно ли се натягаrdk написа:сичко друго е сменено
носачи
биалетки
рейката е натегната

ми за рейката доколкот знам се сервизира (пълни се с масло) и се натяга
не съм много светнат
иначе вчера купих нови пружини и амортисьори да видим дали ще изчезне тресенето във волана
иначе и аз го имам това притрисане на колата при тръгване на 1ва без газ
само кат пускам плавно съединителя вместо да потегли колата първо притриса и тогава зацепва
не съм много светнат
иначе вчера купих нови пружини и амортисьори да видим дали ще изчезне тресенето във волана
иначе и аз го имам това притрисане на колата при тръгване на 1ва без газ
само кат пускам плавно съединителя вместо да потегли колата първо притриса и тогава зацепва

- sider23
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 330xd
- Мечтае да кара: M6 Grand Coupe
колега rdk,
Откри ли какво е това притрисане при първа без газ? Аз го имам същото. Но при мен странното е, че се появява само от време на време...рядко. И другото странно е, че след това колата е много по-пъргава от обикновено, като осичка е....
Откри ли какво е това притрисане при първа без газ? Аз го имам същото. Но при мен странното е, че се появява само от време на време...рядко. И другото странно е, че след това колата е много по-пъргава от обикновено, като осичка е....
- sider23
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 330xd
- Мечтае да кара: M6 Grand Coupe
аз утре моята ще я водя на чичо Доктор... и специално ще му обърна внимание за това нещо. Лошото е, че дори не мога да го насоча от какво може да е проблема....Ако се разбере, ще споделя....
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2