регулиране на дългите светлини на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
регулиране на дългите светлини на Е46
Колеги да ви питам. Имам следния проблем. Направиха ми регулаш на фаровете в един сервиз и колата на къси свети перфектно,но онзи ден ми се наложи да карам през нощта на дълъг път и установих ,че дългите ми светлини осветяват звездите и нощните птици по дърветата
Днес на светло реших да видя от къде се регулират за да ги смъкна малко и за съжаление или аз съм станал кьорав или не виждам от къде мога да ги регулирам.За късите си се вижда перфектно от къде се регулират,но за дългите няма нищо...възможно ли е това?!
П>С ако някои си ги е регулирал скоро просто да ми каже сервиза или как сам да ги сваля тези фарове на дългите!
Благодаря предварително (Фаровете ми не са ксенон и имат регулаш от купето)

П>С ако някои си ги е регулирал скоро просто да ми каже сервиза или как сам да ги сваля тези фарове на дългите!
Благодаря предварително (Фаровете ми не са ксенон и имат регулаш от купето)
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Върни се в същия сервиз и ги препсувай и да действат на ново....! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
аз си ги регулирах сам има 2 врътки на фаровете,мисля че си регулираш просто фара а не къси и дълги отделно,едната врътка е за нагоре-надолу,другата ляво-дясно,както и да е,регулирах си ги на око,вечерта на включени къси,и после като пусна дългите светят малко нагоре,сваляш ги с копчето от вътре и готово,после цъкаш късите,вдигаш ги пак с копчето
и така и аз незнам докога...не ми е оставало време да мисля за този проблем.

Сладур1 написа:аз си ги регулирах сам има 2 врътки на фаровете,мисля че си регулираш просто фара а не къси и дълги отделно,едната врътка е за нагоре-надолу,другата ляво-дясно,както и да е,регулирах си ги на око,вечерта на включени къси,и после като пусна дългите светят малко нагоре,сваляш ги с копчето от вътре и готово,после цъкаш късите,вдигаш ги пак с копчетои така и аз незнам докога...не ми е оставало време да мисля за този проблем.
Ти ме разби братле

Мани маитапа ама не може ли да се регулира само секцията на дългите

8 мнения
• Страница 1 от 1